Kylterin työnhaun palvelusta saat apua, tukea ja vinkkejä työnhakumatkallesi. Palvelun tavoitteena on tehdä työnhausta sinulle mukavampaa, merkityksellisempää ja ennen kaikkea tuloksekkaampaa.

Kylterin työnhaun palvelu sisältää erilaisia toiminnallisia harjoituksia, konkreettisia neuvoja työnhakijalle sekä vuorovaikutuksellisia osioita. Sisällöt käsittelevät esimerkiksi cv:n ja hakemuksen kirjoittamista, työhaastatteluun valmistautumista, oman osaamisen tunnistamista ja sanoittamista sekä piilotyöpaikkojen löytämistä. Sisällön ovat tuottaneet Suomen Ekonomien asiantuntijat.

Kylterin työnhaun palvelun avulla vahvistat työnhakuosaamistasi ja löydät mielekkään työn helpommin. Voit käyttää palvelua, sinulle sopivaan aikaan, omassa tahdissasi. Tervetuloa kehittymään, innostumaan, oppimaan, jakamaan ja keskustelemaan.

Ajankohtaista! Nyt löydät palvelusta myös uusimmat kesätyövinkit uravalmentajilta ja yritysten rekrytointivastaavilta. Voit lukea kyltereiden onnistumistarinoita ja kesätyövinkkejä. Ajankohtaisista löydät opiskelijoille suunnatut kurssit sekä muita uutisia ja tapahtumia.

Kysyttävää?

Saraneva Anna
Uravalmentaja
p. +358406772092
Perhevapaalla
Parpala Arja
Kehityspäällikkö
p. +358400421950
Welling Noora
Uravalmentaja
p. +358408097261