Tiitus Mäkelä oppi Kylterin työnhaun palvelun avulla tuomaan esiin motivaatioon ja vahvuuksiaan.

Kylterin työnhaun palvelu on helppokäyttöinen ja erittäin paljon sisältöä tarjoava kokonaisuus kauppatieteiden opiskelijoille. Palvelu tarjoaa lukuisia konkreettisia hyötyjä – keskeisintä on koko työnhakuprosessin läpikäyminen vaihe vaiheelta.

Palvelussa on selkeä rakenne ja jokaiseen vaiheeseen monipuolisesti vinkkejä, ohjeita, videoita ja neuvoja.

”Kylterin työnhaun palvelusta oli älyttömän suuri tuki esimerkiksi siinä, mitä pitää ottaa huomioon haastattelussa ja miten siihen valmistaudutaan mahdollisimman hyvin. Myös työhakemuksen tekemiseen sain oivaltavia vinkkejä. Uskon, että kaikille on paljon hyötyä siitä, että palvelu auttaa tunnistamaan ja  löytämään omat vahvuudet ja osaamisen sekä viestimään niistä kiinnostavasti”, Tiitus Mäkelä kertoo.

Työnhaku on lähes kaikille stressaavaa, aikaa vievää ja usein jopa ahdistusta herättävää. Kylterin työnhaun palvelu on rakennettu ratkaisemaan juuri nämä haasteet.

”Palvelu auttaa siihen, ettei jokaisen tarvitse keksiä pyörää uudelleen. Herättelevät kysymykset, vinkit oman taustan hyödyntämiseen, malli-cv:t ja esimerkiksi hyvän hissipuheen ominaisuuksien ja rakenteen tunnistaminen ovat palvelun parasta antia. Ehdottomasti rahanarvoisia vinkkejä! Opin palvelun avulla tuomaan esiin motivaatiotani ja kiinnostuksen kohteitani peilaten omaan osaamiseeni ja vahvuuksiini. Tämä on tuonut minulle alun perin hakemaani työtä paremman paikan samasta yrityksestä”, Mäkelä sanoo.

Kaikki työnhaun eri vaiheet käydään läpi

Palvelussa on erikseen oma osionsa seuraaville asioille:

1. Osaaminen

2. CV ja LinkedIn

3. Hakemus

4. Haastattelu

5. Työsopimus

6. Palkka

Jokaisessa osiossa palvelu johdattaa käyttäjän selkeän ja helppokäyttöisen rakenteen ja harjoitusten avulla pohtimaan itseään ja osaamistaan ja muodostamaan parhaimman mahdollisen viestin työnantajille.

Palvelussa on myös paljon tietoa ja vinkkejä siitä, mistä voit löytää työpaikkoja ja piilotyöpaikkoja.

Oman osionsa on myös saanut hyvinvointi. Opit muun muassa, miten voit hallita omaa ajankäyttöäsi ja kehittää psykologista pääomaasi esimerkiksi hyödyntämällä positiivista psykologiaa työnhaussa.

Palvelussa järjestetään myös livestriimejä, joissa kuulet asiantuntijoiden ajatuksia ajankohtaisista kesätyönhaun teemoista ja pääset keskustelemaan niistä muiden kyltereiden kanssa. Live-aikataulun löydät heti palvelun etusivulta. Ilmoittautumista ei tarvita.

Palvelun tärkeimmät hyödyt

1. Koko työnhakuprosessin läpikäyminen vaihe vaiheelta vinkkeineen, ohjeineen ja oivallutuksineen.

2. Ohjaa löytämään ja ymmärtämään omat vahvuudet ja osaamisalueet. Auttaa pukemaan ne kiinnostaviksi tarinoiksi ja hissipuheeksi.

3. Toimii check-listana koko prosessin ajan. Voit aina käydä tarkistamassa eri vaiheissa muistettavat vinkit ja neuvot. Tällöin menestyt läpi koko prosessin ja unelmatyö on mahdollinen.

Teksti: Eeva-Kaisa Tarkkonen