Längtar du efter mera rörelse och må bra-känsla i dina dagar? Vad sägs om att exempelvis skämma bort det parasympatiska nervsystemet med yoga, hemmaträning i egen ro eller färdiga träningsprogram gjorda av ett proffs?

WellNet är en välfärdstjänst online som är full av mångsidiga träningspass och innehåll som främjar både välbefinnande och hälsa för motionärer på alla nivåer. Just nu finns det ungefär 2 000 videor i WellNet och nytt innehåll laddas kontinuerligt upp!

Vad kostar det?

Som medlem kan du lösa in en månads gratis provperiod till Wellnet+-tjänsten för perioden 1.3.–31.3.2023.

Efter den gratis provperioden kan du välja att fortsätta använda tjänsten till rabatterade pris på tre, sex eller tolv månader. Tjänsten avslutas automatiskt efter den tid du har valt.

  • 1 månad provperiod, WellNet+ tjänsten 0 €
  • WellNet+ 3 mån 34 € (norm. 42 €, -24 %)
  • WellNet+ 6 mån 59 € (norm. 84 €, -30 %)
  • WellNet+ 12 mån 84 € (norm. 168 €, -50 %)

Tjänsten innehåller

  • färdiga träningsprogram
  • världens kändaste och mest uppskattade gruppträningsvarumärkets Les Mills koncepttimmar
  • introduktioner i olika grenar

Färdiga träningsprogram

I tjänsten hittar du färdiga träningsprogram för hemmaträning. Grenarna är styrketräningar, lätta muskelkonditionsträningar, övningar för att återhämta sig bättre och komma i core-kondition.

Streamade träningar

Tjänsten finns tillgänglig från morgon till kväll och du kan streama hemmaträningarna direkt till ditt vardagsrum. Träningarna är schemalagda att starta vid en viss tidpunkt. Du kan träna enligt schemat eller titta på inspelningarna senare.

Utöver dessa erbjuder välfärdsvärlden ett Basic-styrketräningspaket för nybörjare som är intresserade av gymträning och ett Advanced-paket för avancerade tränare. Det finns även ett separat styrkeprogram för kroppsviktsträning.

Temaveckor

Syftet med temaveckorna är att bekanta sig med nya rörelseformer, aktivera fysiska sysselsättningar och att utmana sig att prova nya saker.

Behöver du hjälp med användningen av WellNet?

Om du stöter på problem när du använder tjänsten, skicka ett meddelande till adressen: support@wellnet.fi