Tidning som medlemsförmån med upp till 86 % rabatt

Bläddrar du igenom dagens ekonominyheter genast när du vaknat? Är du intresserad av artiklar om ledarskap eller investering? Blir du lockad av texter om informationsteknik eller IT-branschens fenomen? Vill du vara kultiverad och följa högklassiga medier mångsidigt?

Som medlem får du 57–86 % rabatt på marknadspriset för valfri yrkesmedia, oberoende av om du beställer en digital eller tryckt utgåva.

Du kan snappa åt dig flera tidningar eller alla, om du är en riktig läslus.

Gör så här

I december öppnas tidningsvalen för år 2024 i eLounge. Logga in och välj den tidning eller de tidningar du vill ha.

Om du vill göra ändringar i din prenumeration för nästa år ska du göra det inom december månad!

Tidningen betalas i samband med medlemsavgiften och är därför avdragsgill. Vi tar hand om saken, dvs. vi meddelar årligen uppgifter om betalda medlemsavgifter till skattemyndigheten.

  • Om du är nöjd med ditt nuvarande tidningsval, behöver du inte göra något.
  • Om du inte har fått någon tidning och du vill inte heller ha någon i fortsättningen, behöver du inte göra något.

Läs mer om medlemsförmånstidskrifterna

Talouselämä – livet i siffror

Talouselämä

Talouselämä gör ämnet ekonomi mera vardagsnära och hjälper dig fatta smarta ekonomiska beslut. I den digitala upplagan Talouselämä viikko får du ta del av en begränsad helhet i tidsskriftsstil. Under Oma Talouselämä ser du vilka innehåll vi rekommenderar till dig och de senaste nyheterna, och Talouselämä Nyt ger dig en översikt över de senaste ekonominyheterna.

Kauppalehti – nyckeln till framgång!

Kauppalehti

Kauppalehti ger dig alla ekonominyheter som du behöver för att nå framgång. Kauppalehti uppskattar företagsamhet, arbete och läsarens insats i samhället. Kauppalehti granskar ekonomiska situationer ur olika perspektiv med hjälp av Finlands största och mest kompetenta ekonomiredaktion. Du får information för investerare, analyser, idéer och aktuell information om förändringar i arbetslivet.

MikroBitti – den tuffaste datortidningen i hela universum

Mikrobitti

Mikrobitti erbjuder hård teknik, fantastiska idéer och nostalgiskt skimmer. Du får tillgång till de senaste specialartiklarna, de bästa testerna och guiderna samt ett e-tidningsarkiv ända från år 1984.

Arvopaperi – välkommen till den inre kretsen

Arvopaperi

I Arvopaperi får du läsa djuplodande och varaktiga artiklar samt de viktigaste marknadsnyheterna så fort de har kommit ut. Arvopaperi rapporterar om läget på världens börser, analyserar börsbolag som befinner sig i ett intressant skede och intervjuar personerna bakom deras affärsverksamhet.

Tivi – brobyggaren mellan vetenskap och teknik

Tivi

Tivi informerar om alla viktiga företeelser i IT-branschen och hur de kan tillämpas i företagens affärsverksamhet. Tivi håller alla IT-experter uppdaterade om nyheter, personer och tekniktrender i branschen. Tivi redogör även för ledarskap och kompetensutveckling i en omvärld i ständig förändring.

Tekniikka & Talous – Finlands ledande innovationsmedium

Tekniikka&Talous

Tekniikka & Talous bjuder på mångsidig läsning, insyn i och nyttig information om teknologi och dess inverkan på affärsverksamhet. I tidskriften presenteras innovationer från olika branscher och hur innovationerna påverkar företagens affärsverksamhet. Tekniikka & Talous behandlar även förändringar i arbetslivet inom teknikbranschen och arbetets framtid.

Kauppalehti Fakta – led dig själv och andra

Kauppalehti Fakta

Kauppalehti Fakta (papperstidning) är en specialtidskrift om ledarskap som riktar sig till alla som arbetar eller kommer att arbeta med chefsuppgifter. Fakta stödjer cheferna i deras arbete genom att förmedla och fördjupa information och erfarenheter om arbetslivet – 11 nummer per år.

Vill du ha en tidning eller ge upp den?

Nu kan du själv bestämma om du vill inkludera en tidskriftsprenumeration (t.ex. Talouselämä) som medlemsförmån i din medlemsavgift eller inte.   

  • Om du vill ha tidskriften även i fortsättningen behöver du inte göra någonting.
       
  • Om du inte vill ha tidskriften ska du agera före årsskiftet så att ändringen kan beaktas i medlemsavgiften för nästa år. Radera tidskriften i den elektroniska medlemstjänsten under Medlemsförmåner.  

Adressändringar och ändringar av tidningsval

Adressändringar och ändringar av tidningsval som gäller medlemsförmånstidskriften (förutom Kauppalehti) görs i Ekonomernas medlemstjänst.

Har du förlorat digitala ID?

Om dina digitala ID:n försvinner eller om du har andra problem med att använda digitala tidningar. Ta kontakt:

Alma Talent kundtjänst
öppet vardagar från 8.30 till 16.30
kl.asiakaspalvelu@almamedia.fi
tel 010 6658110

När du ringer ett 010-företagsnummer är samtalspriset endast mobilsamtalsavgift (msa) eller lokalnätsavgift (lna)