Opiskelijoiden maksuttomat lehtitilaukset sekä ammattilehdet huikeilla jäsenalennuksilla

Selaatko päivän talousuutiset heti herättyäsi? Kiinnostutko johtamista tai sijoittamista käsittelevistä artikkeleista? Houkuttelevatko jutut tietotekniikasta tai IT-alan ilmiöistä? Haluatko olla sivistynyt ja seurata laatumedioita monipuolisesti?

Jäsenenä voit tilata ammattilehtiä erittäin hyvillä jäsenalennuksilla.

Opiskelijajäsenenä saat määräaikaisen Kauppalehti tai Talouselämä digin maksuttomasti.

Katso huikean edulliset jäsenhinnat vuodelle 2024 ja paljonko säästät

Usein kysytyt kysymykset jäsenetulehdestä

Lehti ei ole tullut kuukauteen. Onko teillä väärä osoite?

Voit tarkistaa meillä tiedossa olevan osoitteesi eLoungessa >>

Haluan vaihtaa nykyisen lehtitilaukseni toiseen lehteen. Onko se mahdollista ja miten toimin?

Voit vaihtaa lehden eLoungessa >>

Sisältyykö jäsenyyteeni jäsenetulehti oletusarvoisesti? 

Jos sinulle on aiemmin tullut lehti, se tulee sinulle oletusarvoisesti myös jatkossa. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, jos haluat lehden myös jatkossa. Jos et halua lehteä jatkossa, voit poistaa jäsenetulehden eLoungessa.

En halua enää jäsenetulehteä. Mitä minun pitää tehdä?  

Jos haluat poistaa jäsenetulehden, tee muutos eLoungessa

Voinko vaihtaa jäsenetulehteä kesken vuotta?  

Jos jäsenyyteesi sisältyy jäsenetulehti, voit tehdä muutoksia valitsemaasi lehteen milloin tahansa eLoungessa

En saanut poistettua jäsenetulehteä eLoungessa. Mitä minun pitää tehdä?

Jos sinulla on ongelmia muutoksen tekemisessä, voit olla meihin yhteydessä.  

Sain jo laskun, mutta en halua jäsenetulehteä. Voinko vähentää itse lehtiedun hinnan jäsenmaksustani ja maksaa minulle jo tulleen laskun?  

Valitettavasti et voi vähentää lehtiedun hintaa jäsenmaksusta itse. Tee muutos eLoungessa. Tämän jälkeen sinulle muodostuu uusi lasku, jonka saat joko postitse tai verkkopankkiin. Maksa uusi lasku. Aiempi maksu mitätöityy ja voit jättää sen maksamatta.  

Sain jo laskun, mutta haluan lisätä jäsenyyteeni jäsenetulehden.  Voinko lisätä itse lehtiedun hinnan jäsenmaksuuni ja maksaa minulle jo tulleen laskun?  

Valitettavasti et voi lisätä lehtiedun hintaa jäsenmaksuun itse. Tee muutos eLoungessa. Tämän jälkeen sinulle muodostuu uusi lasku, jonka saat joko postitse tai verkkopankkiin. Maksa uusi lasku. Aiempi maksu mitätöityy ja voit jättää sen maksamatta.

Ilmoitin aiemmin, että en halua sisällyttää jäsenetulehteä jäsenyyteeni. Nyt kuitenkin haluaisinkin sen. Voinko muuttaa mieltäni?  

Kyllä voit.  

  • Jos et ole vielä saanut laskua jäsenmaksusta: Tee muutos jäsenyyteesi eLoungessa ennen vuoden viimeistä päivää 31.12., jolloin se huomioidaan automaattisesti seuraavan vuoden jäsenmaksussasi.  
  • Jos olet jo saanut laskun, mutta et ole maksanut sitä: Tee muutos eLoungessa. Tämän jälkeen sinulle muodostuu uusi lasku, jonka saat joko postitse tai verkkopankkiin. Maksa uusi lasku. Aiempi maksu mitätöityy ja voit jättää sen maksamatta.  
  • Jos olet jo maksanut laskun: Voit lisätä jäsenetulehden itsellesi eLoungessa, ja saat siitä erillisen laskun.  

Olen eläkeläinen ja jäsenyyteeni ei ole sisältynyt lehteä. Tuleeko se minulle nyt automaattisesti?   

Mikäli jäsenyyteesi ei ole aiemmin sisältynyt jäsenetulehteä, lehti ei tule sinulle jatkossakaan automaattisesti. Jos haluat jäsenetulehden jatkossa, tee muutos eLoungessa.

Olen opiskelija. Voinko sisällyttää jäsenetulehden jäsenyyteeni?  

Valitettavasti et, sillä vain ekonomijäsenet voivat saada lehden jäsenetuna. Saat lehtiedun kuitenkin heti käyttöösi, kun liityt ekonomijäseneksi.  

Tutustu jäsenetulehtiin

Talouselämä – lukuja elämästä

Talouselämä

Talouselämä tuo talouden lähelle arkeasi ja auttaa viisaiden talouspäätösten tekemisessä. Talouselämä viikko -digipainoksessa nautit rajatusta kokonaisuudesta aikakauslehtityyliin, Oma Talouselämä -osiosta näet sinulle suosittelemamme sisällöt sekä uusimmat uutiset unohtamatta Talouselämä Nyt -osiota, josta näet yhdellä katsauksella ajankohtaisimmat talousuutiset.

Kauppalehti – avain menestykseen!

Kauppalehti

Kauppalehdestä saat kaiken talousuutisoinnin mitä menestymiseen tarvitset. Kauppalehti arvostaa yrittäjyyttä, työtä ja lukijan panosta yhteiskunnassa. Kauppalehti ruotii taloudellisia tilanteita eri näkökulmista ammattitaitoisen ja Suomen suurimman taloustoimituksen voimin. Saat sijoitustietoa, analyysejä, ideoita sekä ajankohtaista tietoa työelämän muutoksista.

Huomioi nämä, jos tilaat tällä hetkellä Kauppalehteä suoraan Alma Medialta:

  • Kauppalehti tulee Ekonomien kautta päiväjakelussa (ei aamulla)
  • Ekonomien jäsenetulehden tilaus ei automaattisesti lakkauta vanhaa tilaustasi, joten sinun tulee itse perua se ensin, jotta vältyt tuplatilaukselta.

MikroBitti – universumin kovin tietokonelehti

Mikrobitti

Mikrobitti tarjoilee kovaa tekniikkaa, timanttisia oivalluksia ja nostalgian kimallusta. Saat käyttöösi uusimmat tähtijutut, parhaimmat testit ja oppaat sekä näköislehtiarkiston aina vuodesta 1984 alkaen.

Arvopaperi – tervetuloa sisäpiiriin

Arvopaperi

Arvopaperista luet paitsi syvällisiä ja aikaa kestäviä artikkeleja, myös tärkeimpiä markkinauutisia heti niiden ilmestyttyä. Arvopaperi perkaa maailman pörssien tilannetta, analysoi mielenkiitoisimmassa vaiheessa olevia pörssiyhtiöitä ja haastattelee henkilöitä niiden liiketoiminnan takana.

Tivi – tiedon ja teknologian sillanrakentaja

Tivi

Tivi kertoo kaiken olennaisen IT-alan ilmiöistä ja niiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa. Tivi pitää IT-ammattilaisen ajan tasalla alan uutuuksista, henkilöistä ja nousevista teknologiatrendeistä. Tivi kertoo myös, kuinka muuttuvassa toimintaympäristössä johdetaan ja kehitetään omaa osaamista.

Tekniikka & Talous – Suomen johtava innovaatiomedia

Tekniikka&Talous

Tekniikka & Talous tarjoaa monipuolista luettavaa, näköaloja ja hyötytietoa teknologiasta sekä sen vaikutuksista liiketoimintaan. Sisällöissä esitellään innovaatioita eri toimialoilta ja niiden vaikutusta yritysten liiketoimintaan. Tekniikka & Talous tarkastelee myös tekniikan alan työelämän muutoksia ja työn tulevaisuutta.

Kauppalehti Fakta – johda itseäsi ja muita

Kauppalehti Fakta

Kauppalehti Fakta (printti) on johtamiseen keskittynyt erikoislehti, joka on suunnattu kaikille esimiestyössä oleville ja esimiehiksi aikoville. Fakta tukee johtajia työssään jakamalla ja syventämällä tietoa ja kokemuksia työelämästä – 11 numeroa vuodessa.

Osoitteenmuutokset ja lehtitilauksen muokkaaminen

Jäsenetulehtien muutokset sekä osoitteenmuutokset tehdään Ekonomien eLoungessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Digitunnukset hukassa?

Jos digitunnuksesi ovat hukassa tai sinulla on muita ongelmia digilehtien käyttöön liittyen. Ota yhteyttä:

Alma Talent asiakaspalvelu
avoinna arkisin klo 8.30−16.30
kl.asiakaspalvelu@almamedia.fi
puh. 010 6658110

010-yritysnumeroon soitettaessa puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- (mpm) tai paikallisverkkomaksu (pvm)

Voit ottaa yhteyttä Alma Talentin asiakaspalveluun myös chat-palvelun kautta, arkisin klo 9−15.30 välisenä aikana.

Milloin lehti ilmestyy?

Alma Median lehtien julkaisuaikataulut näet täältä.