Member+

Member+ är en medlemsförmånstjänst för medlemmar i förbund som hör till Akava. Tjänsten omfattar aktuella förmåner och tjänster, bl.a. i anslutning till stugliv, resor, fritid och välbefinnande. Temat för förmånerna ändrar varje säsong.

Registrera dig och utnyttja förmånen

UKKO.fi

Som medlemsförmån får du 20% rabatt på UKKO.fi faktureringstjänstens serviceavgift (endast 4% serviceavgift av faktureringssumman, exklusive moms). Om du utför arbete du vill fakturera för men inte vill grunda egen firma eller inleda företagsverksamhet, är det möjligt att istället använda en faktureringtjänst. UKKO.fi sköter byråkratin kring t.ex. skatter och försäkringsavgifter mot en serviceavgift. Rabatten får du genom att meddela kundtjänsten ditt medlemsnummer till Ekonomernas förening.

Läs mera och utnyttja din förmån!

Tallink Silja och Club One

Tallink Silja och Club One ger medlemmarna chansen att bli Club One-medlemmar på stamkundsprogrammets mellersta nivå, Silvernivån. Till förmånerna på Silvernivån hör bland annat 20 procent grundrabatt på vissa produkter till normalpris.

Bli Club One-medlem! Du blir medlem med avtalsförmånsnumret 9057.

A-lomat

A-lomat erbjuder medlemmar i ett Akavaförbund och deras familjer semester- och fritidsrelaterade tjänster som hjälper dem att må bra och orka i arbetet. A-lomat äger stugor och semesterandelar och hyr ut dessa till Akavamedlemmar.

Läs mer om A-lomats tjänster och förmåner!

Mikä on Member+? – Katso video