Member+

Member+ on jäsenetupalvelu akavalaisten liittojen jäsenille. Palveluun on kerätty ajankohtaisia etuja ja palveluita, mm. mökkeilyyn, matkailuun, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyen. Etujen teema vaihtuu kausittain.

Rekisteröidy ja hyödynnä etusi

Alma Talent Kirjat

Alma Talent Kirjat -sovellus on jäsentemme käytössä puoleen hintaan.

Uusille käyttäjille ensimmäinen kuukausi on ilmainen ja sen jälkeen hinta on -50 % normaalihinnasta eli 9,95 e/kk.

Tilauksen voi perua milloin tahansa maksukauden loppuun ja se tehdään Alma Talent Kirjat -sovelluksen kautta ”tai olemalla yhteyksissä Alma Talent Kirjat -asiakaspalveluun, joka auttaa ongelmatilanteissa: kirjatsovellus@almamedia.fi

Ota etu käyttöön jäsensovelluksessa

UKKO.fi

Saat jäsenetuna UKKO.fi:n laskutuspalvelun käytöstä 20 %:n alennuksen (4 % laskutuksen arvonlisäverottomasta loppusummasta). Jos teet laskutettavaa työtä, mutta et halua perustaa sitä varten omaa yritystä tai toiminimeä, on yksi mahdollisuus käyttää laskutuspalveluita. UKKO.fi hoitaa palvelumaksua vastaan paperisodan, kuten verot ja vakuutusmaksut. Alennuksen saat ilmoittamalla UKKO.fi:n asiakaspalveluun Ekonomien jäsennumerosi.

Lue lisää ja hyödynnä etusi!

OP-Kevytyrittäjä -palvelu

Saat jäsenetuna 20 % alennuksen OP-Kevytyrittäjä -palvelusta. Rekisteröitymällä palveluun saat oman Y-tunnuksen veloituksetta ja sinusta tulee toiminimiyrittäjä. OP-Kevytyrittäjän kautta voit lähettää laskuja ja ainoa kulu on 4 % palvelumaksu maksetusta laskusta (ei kiinteitä kuluja). Palvelu hoitaa puolestasi paperityöt kuten kirjanpidon, veroilmoitukset sekä -maksut. Alennuksen saat ilmoittamalla asiakaspalveluun Ekonomien jäsennumerosi.

Lue lisää ja hyödynnä etusi!

Ekonomisormus ja rintamerkki

Tilaa ekonomi sormus tai rintamerkki kauppatieteellisen tutkinnon suorittamisen merkiksi. Voit tilata sormuksen tai rintamerkin myös valmistujaislahjaksi.

Lue lisää ja tilaa