Suomen edullisin henkivakuutus

Ekonomien jäsenillä on mahdollisuus ottaa Suomen edullisin henkivakuutus* jopa 61 % normaalihintoja edullisemmin.

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Saat Primus-henkivakuutuksen itsellesi ja puolisollesi tuntuvalla jäsenalennuksella.

Laske henkivakuutuksesi hinta 

Henkivakuutuksen ottaneet jäsenet ovat säästäneet keskimäärin 540 euroa henkivakuutuksen hinnassa. 

*Henkivakuutuksen hintavertailu, Innolink 11/2020. Primus-vakuutukset myöntää Suomen vanhin henkivakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiamiehenä toimii If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

Lapsen ja aikuisen tapaturmavakuutukset

Sinä ja perheesi olette oikeutetut hyödyntämään Kalevan myöntämiä tapaturmavakuutuksia. Lapsen Primus -tapaturmavakuutus on edullinen vakuutus lapsellesi. Se on voimassa alle 25-vuotiailla ja kattaa myös kilpaurheilussa sattuneet tapaturmat 18 ikävuoteen asti.

Primus – tapaturmavakuutus aikuiselle on joustava ja edullinen vaihtoehto, kun haluat valita tapaturmaturvasi oman elämäntilanteesi mukaan. Vakuutusta varten sinun ei tarvitse täyttää terveysselvitystä ja se on heti voimassa. Turvat ovat voimassa sekä työssä, että vapaa-ajalla.

Ota yhteyttä

Jos kaipaat lisätietoa liittyen henkivakuutukseen tai tapahturmavakuutukseen, voit ottaa yhteyttä Primus-vakuutusten asiakaspalveluun (If Vahinkovakuutusyhtiö)

p. 010 19 19 19

ma–pe 8–20 (pvm/mpm)
la–su 10–16 (pvm/mpm)