Jäsenyydestä yli tonnin edut! Katso, mitä kaikkea saat ja paljonko säästät

EtuMitä saatKenelleSäästö
Danske Bank asuntolainaedutDanske Bankin asuntolaina ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota. Pienempi marginaali ja lyhennysvapaat ilman kuluja.
Ekonomijäsenet ja opiskelijajäsenetSäästät esimerkiksi 200 000 euron lainassa 1 200 euroa.
Danske Bank vastavalmistuneen edutPääset Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle.Ekonomijäsenet, jotka ovat valmistuneet viimeisen kahden vuoden aikanaEtukokonaisuuden arvo on vuosittain jopa yli 700 euroa.
Danske Bank sijoittamisen edutKaupankäynti Online -palvelu ilman kuukausimaksuja. Etu koskee myös osakesäästötiliä. Varainhoito- ja sijoitusneuvontapalveluista -15%. Sijoittajalle Danske-tili ja verkkotunnukset veloituksetta. Arvo-osuustilin siirto Danske Bankiin 0 euroa.
Ekonomijäsenet ja opiskelijajäsenetRiippuu palvelukokonaisuudestasi.
Kaleva henkivakuutusSaat Suomen edullisimman henkivakuutuksen* itsellesi ja puolisollesi jopa 61 prosenttia normaalihintoja edullisemmin.
Ekonomijäsenet ja opiskelijajäsenetJäsenet ovat säästäneet keskimäärin 540 euroa henkivakuutuksen hinnassa. 
Palkkio+ laskutuspalveluPalkkioplus on kevytyrittäjäpalvelu, jonka kautta laskutat yrittäjämäisesti tehtyjä työsuorituksia helposti ja vaivattomasti: byrokratia hoidetaan puolestasi!
Ekonomijäsenet ja opiskelijajäsenetLaskuta veloituksetta 1 000 euron edestä työtä kevytyrittäjänä eli ilman y-tunnusta. Tämän ylittävältä osalta palveluveloitus on vain 3,2 %.
Lehti jäsenetunaHaluatko pysyä perillä tärkeistä talouden, tekniikan tai finanssimaailman uutisista? Vaihtoehtoja jäsenetulehdeksi on monia. Saatavilla on sekä printti- että digivaihtoehtoja.
EkonomijäsenetEsim. Talouselämän digi ja printti -yhdistelmätilauksesta säästät 449 euroa (normaalihinta 519 e, jäsenetuhinta 70 e vuodelle 2023).
HBL DigitalRuotsinkielinen HBL Digital tarjoaa sinulle sähköisiä sanomalehtiä ja uutissyötteitä.Ekonomijäsenet ja opiskelijajäsenetSäästät 159,80 euroa. Jäsenenä voit ostaa HBL Digital lehden 55 euron jäsenhintaan, kun normaalihinta on 214,80 e.
Opiskelijan
lehtietu

Saat joko Kauppalehden tai Talouselämän digitilauksen maksuttomasti lokakuusta toukokuuhun.

OpiskelijajäsenetSäästät 246 euroa.
Member+ edutPalveluun on kerätty ajankohtaisia etuja ja palveluita, mm. mökkeilyyn, matkailuun, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyen. Ekonomijäsenet ja opiskelijajäsenetRiippuu käyttämistäsi eduista.

Esimerkkejä jäsenten saamasta säästöstä

  • Työssäkäyvällä jäsenellä on 200 000 euron asuntolaina Danske Bankin kautta ja Primus-henkivakuutus perheensä turvana. Lisäksi hän tilaa jäsenetulehtenä itselleen Talouselämää. Hän säästää yhteensä 2 189 euroa.
  • Vastavalmistunut jäsen hyödyntää Danske Bankin vastavalmistuneen etukokonaisuutta pankkiasioinnissaan. Lisäksi hän hankki Danske Bankilta 200 000 euron asuntolainan. Hän säästää yhteensä yli 1 900 euroa.
  • Opiskelijajäsen on aktivoinut Kauppalehti-edun ja laskuttaa 1 000 euroa yrittäjämäisesti tehtyä työtä Palkkio+:n kautta. Vastaavan, kaikille avoimen laskutuspalvelun veloitus olisi 5 %. Hän säästää yhteensä 296 euroa.