Kylteri, opiskelijan Kauppalehti-tilaus on sinulle maksuton!

Aktivoi Kauppalehti digi käyttöösi lokakuusta toukokuuhun.

Kauppalehti avaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia menestykseen. Kattavat ja taustoitetut uutiset yrityksistä, taloudesta, pörssistä sekä yhteiskunnasta.

Digitaalinen Kauppalehti sisältää jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, mielenkiintoisimmat uutisteemat ja videot, kattavat kansainväliset uutiset, pörssiuutiset, protestilistan, uutisarkiston ja paljon muuta. Mukana ovat myös painetun Kauppalehden, Option ja Faktan sisällöt sekä näköislehdet.

Ota käyttöön myös Kauppalehden uutissovellus, jonka saat ladattua osoitteessa kl.fi/lataa. Sovelluksesta löydät kaikki Kauppalehden uutiset, päivän lehden, tilaajille tarkoitetut Tähtijutut sekä viimeisimmät pörssitiedotteet.

Saat Kauppalehti Digi lehtiedun käyttöösi aktivoimalla sen jäsensovelluksessamme. Tämän jälkeen saat AlmaTalentilta kahden arkivuorokauden sisällä sähköpostiviestin, joka sisältää lukuoikeuslinkin ja ohjeet Kauppalehti Digin lukemiseen. Jos viestiä ei löydy, muistathan katsoa myös roskapostikansion.

Tarkistathan samalla jäsensovelluksessa, että sähköpostiosoitteesi on omissa tiedoissasi ajan tasalla.

Kauppalehti Digin tilausta ei tarvitse päättää, vaan se päättyy automaattisesti toukokuun lopussa.


Ongelmia Kauppalehti Digi etuun liittyen?

Jos et aktivoinnista huolimatta saa sähköpostia kahden arkivuorokauden sisällä AlmaTalentilta tai sinulla on ongelmia lukuoikeuksien kanssa, otathan yhteyttä suoraan Kauppalehden asiakaspalveluun:

Kauppalehti
puh. 010 665 8110 (ma−pe klo 8.30−16.30)
kl.asiakaspalvelu@almamedia.fi

Osoitetietojen päivitys

Ekonomien jäsensovelluksen Omat tiedot -osiossa voit tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi ja osoitetietosi ovat ajan tasalla ja tarvittaessa päivittää ne.

KylteriPlussalla laajemmat lehtiedut vain 25 eurolla!

KylteriPlussalla saat koko KylteriPlus-kautesi (12 kk) ajaksi:

  • Talouselämä digin
  • Kauppalehti VIP-paketin, joka sisältää Kauppalehden printti- tai digiversion valintasi mukaan sekä printtiversioina aikakauslehdet Option ja Faktan. Optio käsittelee liiketoimintaa ja taloutta, Fakta on johtamisen erikoislehti.

Lehtipaketin arvo on yli 600 euroa vuodessa, mutta KylteriPlussasta maksat vain 25 euroa/vuosi.