Kylteri, saat joko Kauppalehden tai Talouselämän digitilauksen maksuttomasti!

Aktivoi määräaikainen lehtietu käyttöösi syyskuusta toukokuuhun. Voit valita joko digitaalisen Kauppalehden tai Talouselämän.

Kauppalehti

Kauppalehti avaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia menestykseen. Kattavat ja taustoitetut uutiset yrityksistä, taloudesta, pörssistä sekä yhteiskunnasta.

Digitaalinen Kauppalehti sisältää jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, mielenkiintoisimmat uutisteemat ja videot, kattavat kansainväliset uutiset, pörssiuutiset, protestilistan, uutisarkiston ja paljon muuta. Mukana ovat myös painetun Kauppalehden, Option ja Faktan sisällöt sekä näköislehdet.

Ota käyttöön myös Kauppalehden uutissovellus, jonka saat ladattua osoitteessa kl.fi/lataa. Sovelluksesta löydät kaikki Kauppalehden uutiset, päivän lehden, tilaajille tarkoitetut Tähtijutut sekä viimeisimmät pörssitiedotteet.

Talouselämä

Talouselämä kertoo ihmisistä, yrityksistä, ilmiöistä Suomen taloudessa ja työelämässä – rahasta ja vallastakin. Se katsoo pintaa syvemmälle ja paljastaa, mistä on kyse. Analyysit avaavat numerot. Vuosittain selvitetään mm. Suomen suurimmat yritykset, päättäjänaiset, startupit ja kasvuyritykset.

Toimi näin

Saat opiskelijan lehtiedun käyttöösi aktivoimalla sen jäsensovelluksessamme. Tämän jälkeen saat AlmaTalentilta kahden arkivuorokauden sisällä sähköpostiviestin, joka sisältää tilauksen aktivoimislinkin. Jos viestiä ei löydy, muistathan katsoa myös roskapostikansion.

Tarkistathan samalla jäsensovelluksessa, että sähköpostiosoitteesi on omissa tiedoissasi ajan tasalla.

Tilausta ei tarvitse päättää, vaan se päättyy automaattisesti toukokuun lopussa.


Ongelmia lehtietuun liittyen?

Jos digitunnuksesi ovat hukassa tai sinulla on muita ongelmia digilehtien käyttöön liittyen. Ota yhteyttä:

Alma Talent asiakaspalvelu
avoinna arkisin klo 8.30−16.30
kl.asiakaspalvelu@almamedia.fi
puh. 010 6658110

Puhelun hinta kotimaasta soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)

Voit ottaa yhteyttä Alma Talentin asiakaspalveluun myös chat-palvelun kautta, arkisin klo 9−15.30 välisenä aikana.

Osoitetietojen päivitys

Ekonomien eLoungen Omat tiedot -osiossa voit tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi ja osoitetietosi ovat ajan tasalla ja tarvittaessa päivittää ne.

KylteriPlussalla laajemmat lehtiedut vain 25 eurolla!

KylteriPlussalla saat koko KylteriPlus-kautesi (12 kk) ajaksi lisäksi:

  • Kauppalehden digiversion sekä aikakauslehdet Option ja Faktan. Optio käsittelee liiketoimintaa ja taloutta, Fakta on johtamisen erikoislehti.

TAI

  • Talouselämän printtilehtenä sekä digilukuoikeudet.

Lehtipaketin arvo on yli 600 euroa vuodessa, mutta KylteriPlussasta maksat vain 25 euroa/vuosi.