Aktiivisessa työhaussa on käytössä laaja valikoima keinoja tehokkaasta CV:stä ja LinkedIn-profiilista suorahakuun. Lisäksi jopa 80 % työpaikoista on piilotyöpaikkoja, joista ei ilmoiteta julkisesti vaan sopivat osaajat etsitään esimerkiksi suorahakukonsulttien tai verkostojen avulla.

Työnhaun verkkovalmennukset ja itseopiskelupaketit

  • CV:n ja hakemuksen kuntotestin avulla pääset testaamaan kuinka hyvässä kunnossa CV:si, hakemuksesi ja LinkedIn-profiilisi tällä hetkellä ovat. Lisäksi voit muokata työnhaun välineet kuntoon sivustolta löytyvien vinkkien sekä inspiroivien esimerkkien avulla.
  • Onnistu piilotyönhaussa -itseopiskelupaketin tai valmennuksen avulla opit useita tapoja kartoittaa työmahdollisuuksia piilotyömarkkinoilta, jotka kattavat 60–80 % avoinna olevista työpaikoista.
  • Myy osaamisesi työnantajille -itseopiskelupaketin tai valmennuksen aikana oivallat, missä osaamistasi tarvitaan, opit kertomaan osaamisestasi myyvästi ja löydät oman tapasi lähestyä työnantajia.

Itseopiskelupaketit ovat käytössä läpi vuoden ja ohjattuja, kahden viikon mittaisia valmennuksia toteutetaan kaksi kertaa vuodessa.

Tietopaketti työnhaun perustaidoista

Yllä mainittujen verkkovalmennusten ja itseopiskelupakettien lisäksi uravalmentajamme ovat tehneet käyttöösi tietopaketit seuraavista aiheista:

CV:n ja hakemuksen täsmäsparraus & henkilökohtainen uravalmennus

Kun olet muokannut työnhaun asiakirjasi kuntotestin avulla, uravalmentajat auttavat sinua työnhaun dokumenttiesi viimeistelyssä, jotta osaamisesi ja kiinnostuksesi nousisi esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Työnhaussa myös henkilökohtainen uravalmennus voi olla suureksi hyödyksi. Kannattaa kuitenkin ensin tutustua työnhaun verkkovalmennuksiin ja itseopiskelumateriaaleihin, jotta saat henkilökohtaisesta valmennuksesta mahdollisimman paljon irti.

Harjoittele videohaastattelua

Videohaastattelu on nykyisin usein osa rekrytointiprosessia. Harjoittele videohaastattelua eLoungessa ennen aitoa rekrytointitilannetta, niin luonteva ja rento esiintyminen sujuu entistä paremmin. Halutessasi saat palautetta uravalmentajalta.

Työpaikkailmoitukset LinkedIn-ryhmässä

Ekonomeille suunnattuja avoimia työpaikkoja löydät LinkedIn-ryhmästämme. Liity mukaan ja tavoitat parhaat työpaikat ja ammatilliset keskustelut.

Kesätyö tai ensimmäinen oman alan työpaikka kiikarissa?

Olemme koonneet kesätyönhakuun liittyviä vinkkejä kesätyösivuille >>

Virtuaalisesta Kylterin työnhaun palvelusta saat apua, tukea ja vinkkejä työnhakumatkallesi. Palvelun tavoitteena on tehdä työnhausta sinulle mukavampaa, merkityksellisempää ja ennen kaikkea tuloksekkaampaa.