Jäsenenämme voit hyödyntää työnhaun palveluita koko työurasi ajan. Saat vinkkejä työnhakuun Työelämän tietopankistamme ja voit vaikkapa harjoitella videohaastattelun tekemistä jo ennen varsinaista rekrytointitilannetta. Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa työnhaun kaikkiin vaiheisiin.

Huom Kylteri!

Ostamalla KylteriPlus -palvelupaketin voit hyödyntää henkilökohtaisen työnhaun valmennuksen jo opiskeluaikana.

Onnistu työnhaussa, osallistu verkkovalmennuksiin

Osallistu suosittuihin työnhaun verkkovalmennuksiimme. Valitse kolmesta valmennuksesta sinulle sopivin tai käy ne kaikki. Kukin valmennus kestää kaksi viikkoa. Löydät valmennukset tapahtumakalenteristamme.

  • Tunnista ja sanoita osaamisesi  -valmennuksessa kirkastat itsellesi oman osaamisesi ja parhaat valttisi työmarkkinoilla.
  • 5 näkökulmaa piilotyönhakuun -valmennuksen avulla opit useita tapoja hakea työtä piilotyömarkkinoilta, jotka kattavat 60 – 80 % avoinna olevista työpaikoista.
  • Myy osaamisesi työnantajille -valmennuksen aikana oivallat, missä osaamistasi tarvitaan, opit kertomaan osaamisestasi myyvästi ja löydät oman tapasi lähestyä työnantajia.

Valmennukset tapahtuvat verkossa ja ne sisältävät itseopiskelua, ohjattua opiskelua ja valmennusta sekä itsearviointeja ja kyselyitä.

Itse opiskellen?

Nyt kaikki työnhaun verkkovalmennukset saatavina myös itseopiskelupaketteina! Tutustu sinulle sopivana aikana ja etene omassa tahdissasi. Löydät itseopiskelupaketit tapahtumakalenteristamme.

Henkilökohtainen työnhaun neuvonta

Uravalmentajamme auttavat sinua kirkastamaan oman osaamisesi, etsimään itsellesi sopivat työnhaun keinot. Saat myös sparrausta työnhaun asiakirjoihin, jotta osaamisesi tulee niissä esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Valmennuksen aiheena voivat olla myös työhaastatteluun tai soveltuvuusarviointiin valmistautuminen tai mikä tahansa muu työnhaun kysymyksesi.

Työelämän tietopankista vinkit työnhakuun

Nykyisin työnhakuun on monia keinoja ja kanavia. Suuri osa työpaikoista ei koskaan tule julkisesti haettavaksi, vaan ne ovat ns. piilotyöpaikkoja. Työelämän tietopankistamme saat myös ajankohtaiset vinkit, kuinka laadit erottuvan ja persoonallisen CV:n ja hakemuksen.

Katso miten erottaudut muista työnhakijoista ja kuinka piilotyöpaikkoja haetaan >>

Videohaastattelu

Videohaastattelu on yhä useammin osa rekrytointiprosessia. Harjoittele jäsenpalvelussamme videohaastattelua ennen aitoa rekrytointitilannetta ja kehity videohakemusten teossa. Voit halutessasi saada palautetta uravalmentajalta.

Työpaikat LinkedIn-ryhmässämme

Ekonomeille suunnattuja avoimia työpaikkoja löydät LinkedIn-ryhmästämme. Ryhmässämme on jo yli 15 000 jäsentä, liity sinäkin ja tavoitat ekonomien parhaat työpaikat ja ammatilliset keskustelut.