Ihminen, joka tuntee itsensä ja osaamisensa, pystyy erottumaan muista ja herättämään työnantajien kiinnostuksen.

Saat meiltä monipuolista tukea ja sparrausta juuri sinulle sopivan työn löytämiseen ja urasi uusille askelmille, jotta pääset etenemään kohti oman näköistä työelämää.

Työnhaun verkkovalmennukset ja itseopiskelupaketit

Osallistu suosittuihin työnhaun verkkovalmennuksiimme:

  • Onnistu piilotyönhaussa -valmennuksen avulla opit useita tapoja kartoittaa työmahdollisuuksia piilotyömarkkinoilta, jotka kattavat 60–80 % avoinna olevista työpaikoista.
  • Myy osaamisesi työnantajille -valmennuksen aikana oivallat, missä osaamistasi tarvitaan, opit kertomaan osaamisestasi myyvästi ja löydät oman tapasi lähestyä työnantajia.

Valmennukset ovat saatavilla myös itseopiskelupaketteina, jolloin voit tutustua materiaaleihin omassa tahdissasi.

CV:n ja hakemuksen täsmäsparraus & henkilökohtainen uravalmennus

Uravalmentajat auttavat sinua työnhaun dokumenttiesi viimeistelyssä, jotta osaamisesi ja kiinnostuksesi nousisi esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Työnhaussa myös henkilökohtainen uravalmennus voi olla suureksi hyödyksi. Kannattaa kuitenkin ensin tutustua työnhaun verkkovalmennuksiin ja itseopiskelumateriaaleihin, jotta saat henkilökohtaisesta valmennuksesta mahdollisimman paljon irti.

Tietopaketti työnhaun perustaidoista

Aktiivisessa työhaussa on käytössä laaja valikoima keinoja tehokkaasta CV:stä ja LinkedIn-profiilista headhuntingiin. Lisäksi jopa 80 % työpaikoista on piilotyöpaikkoja, jotka löytyvät muilla keinoin kuin vastaamalla työpaikkailmoitukseen.

Ura-asiantuntijamme ovat tehneet valmiit tietopaketit seuraavista aiheista:

Suorahaku eli headhunting

Suomen Ekonomeilla on yhteistyökumppanuus lukuisten suorahakuyritysten kanssa. Voit esimerkiksi ottaa yhteyttä suorahakuyritysten nimettyihin yhteyshenkilöihin.

Suorahaulla eli headhuntingilla rekrytoidaan henkilöitä silloin, kun hakuprosessiin ei haluta julkisuutta, kohderyhmä on tarkasti rajattu ja työnantaja on tarkasti etukäteen määritellyt haettavan henkilön kriteerit. Suorahakua käytetään tyypillisimmin ylimmän johdon rekrytoinneissa. Viime vuosina suorahaku on laajentunut keskijohtoon ja jopa asiantuntijatehtäviin.

Harjoittele videohaastattelua

Videohaastattelu on yhä useammin osa rekrytointiprosessia. Harjoittele videohaastattelua jäsensovelluksessa ennen aitoa rekrytointitilannetta ja kehity videohakemusten teossa. Halutessasi saat palautetta uravalmentajalta.

Työpaikkailmoitukset LinkedIn-ryhmässä

Ekonomeille suunnattuja avoimia työpaikkoja löydät LinkedIn-ryhmästämme. Liity mukaan ja tavoitat parhaat työpaikat ja ammatilliset keskustelut.

Kesätyö tai ensimmäinen oman alan työpaikka kiikarissa?

Olemme koonneet kesätyönhakuun liittyviä vinkkejä kesätyösivuille >>

Virtuaalisesta Kylterin työnhaun palvelusta saat apua, tukea ja vinkkejä työnhakumatkallesi. Palvelun tavoitteena on tehdä työnhausta sinulle mukavampaa, merkityksellisempää ja ennen kaikkea tuloksekkaampaa.