Kun kuulut paikkakuntasi opiskelijayhdistykseen, olet samalla veloituksetta Suomen Ekonomien opiskelijajäsen. Voit nostaa opiskelijajäsenyytesi uudelle tasolle hankkimalla KylteriPlus-paketin, joka avaa sinulle tukun lisähyötyjä vain 25 eurolla/vuosi.

4+1 hyvää syytä hankkia KylteriPlus 

  1. Suuntaa menestyksekkäästi työelämään. Mietityttääkö oman alan töiden löytyminen? KylteriPlus avaa sinulle pääsyn opiskelijan uravalmennukseen. Uravalmentaja auttaa sinua esimerkiksi tunnistamaan osaamisesi ja hiomaan CV:n ja työhakemuksen.
  2. Sivisty ja seuraa laatumedioita. Maksuton opiskelijajäsenyys sisältää Kauppalehti digin, mutta KylteriPlussalla saat Kauppalehti VIP-paketin, joka sisältää myös Kauppalehden printtiversion sekä aikakauslehdet Option ja Faktan. Optio käsittelee liiketoimintaa ja taloutta, Fakta on johtamisen erikoislehti.
  3. Turvaa selustasi vakuutuksella. Jos teet töitä opintojen ohella, turvaat selustasi pakettiin kuuluvalla vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella. Vakuutus korvaa tietyin ehdoin oikeudenkäynnistä aiheutuvia kuluja, jos joudut kiistaan työnantajan kanssa.
  4. Opi uutta ja hanki elämyksiä. Saat huomattavan laajan pääsyn tapahtumiin ja koulutuksiin.
  5. Maksat vain 25 euroa vuodessa, mutta saat palveluja ja etuja yli tuhannen euron edestä.

Toimi näin 

Jos et ole vielä opiskelijajäsen: Liity ensin opiskelijajäseneksi.

Jos olet jo opiskelijajäsen: Kirjaudu jäsenpalveluun ja osta KylteriPlus-paketti helposti ja nopeasti.  

KylteriPlussan vuosimaksu 25 euroa maksetaan ostamisen yhteydessä. Saat maksun jälkeen vahvistuksen sähköpostitse. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan, ettei se ole mennyt roskapostiin. 

KylteriPlus on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Pidätämme oikeuden paketin sisältömuutoksiin lukuvuoden alussa. 

Tutustu hyötyihin tarkemmin 

Opiskelijan henkilökohtainen uravalmennus  

Opiskelijan uravalmennuksessa keskitytään niihin asioihin, jotka parhaiten auttavat sinua kohti oman näköistäsi työelämää. Valmennuksessa käsiteltäviä teemoja ovat esimerkiksi oman osaamisen tunnistaminen, CV:n ja työhakemuksen hiominen sekä työhaastatteluun valmistautuminen.  

Opiskelijan uravalmennus sisältää henkilökohtaisen valmennuskeskustelun uravalmentajan kanssa.  

Huom! Saat henkilökohtaisesta valmennuskerrasta enemmän irti, jos tutustut ensin itseopiskelumateriaaleihin ja verkkovalmennuksiin. Tämän jälkeen varaa ajanvarauskalenterista aika uravalmennukseen tai CV:n ja hakemuksen täsmäsparraukseen.

Painettu Kauppalehti sekä Optio ja Fakta  

Saat Kauppalehden VIP-tilauspaketin välille 2.9.2020–14.8.2021 (seuraavalla kaudella 1.9.2021–12.8.2022). VIP-paketin arvo on yli 500 euroa.  

Paketti sisältää:  

  • vuorokauden ympäri päivittyvän digitaalisen Kauppalehden (sisältyy myös maksuttomaan opiskelijajäsenyyteen) 
  • arkipäivisin ilmestyvän painetun Kauppalehden 
  • talousaikakauslehti Option  
  • johtamiseen keskittyvän aikakauslehti Faktan  

Digitaalinen Kauppalehti palvelee sinua nopeasti ja tarjoaa jatkuvan uutisvirran. Painettu Kauppalehti ilmestyy joka arkipäivä ja kokoaa olennaiset tapahtumat yksiin kansiin. Optio yhdistää talouden, työelämän ja vapaa-ajan ja ilmestyy joka toinen torstai. Fakta antaa työkaluja ja näkökulmia johtamiseen ja ilmestyy kerran kuukaudessa. 

Vastuu- ja oikeusturvavakuutus 

Joskus työelämässä tulee eteen tilanteita, joissa työntekijä ja työnantaja joutuvat niin pahaan kiistaan, että joudutaan turvautumaan oikeudenkäyntiin. Tältä varalta KylteriPlus sisältää vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Vakuutettuna ovat kaikki KylteriPlus-paketin hankkineet jäsenet työssä tai viran- tai toimenhaltijoina asioissa, jotka koskevat heidän omaa työ- tai virkasuhdettaan.  

Kiistoissa ensisijainen ratkaisu on tietenkin aina neuvottelu. Silloin juristimme ovat apunasi, ja lakineuvonta sisältyy myös maksuttomaan opiskelijajäsenyyteen.  

Laaja pääsy valtakunnallisiin ja paikallisiin tapahtumiin  

Pääset osallistumaan eri puolella Suomea järjestettäviin laadukkaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Saat tietoa, syvennät osaamistasi ja kuulet ajankohtaiset teemat ja kehitystrendit. Samalla voit verkostoitua muiden ekonomien ja kylterien kanssa. 

KylteriPlus avaa sinulle pääsyn lähes kaikkiin Suomen Ekonomien virtuaali- ja livetapahtumiin. Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua paikallisyhdistysten tapahtumiin. Huomioithan, että pieni osa tilaisuuksista saattaa olla maksullisia.  

Löydät ajankohtaiset tapahtumat tapahtumakalenterista.

Kysyttävää KylteriPlussasta? Ota yhteyttä

Grönholm Salla
Asiantuntija, jäsenedut ja asiakaskokemus
p. +358405159491