Maksuttoman kylterijäsenyyden lisäksi valittavanasi on maksullinen (25 eur/vuosi) KylteriPlus-lisäpalvelupaketti, jolla voit laajentaa palveluvalikoimaasi missä tahansa opintojen vaiheessa.

Miten saat KylteriPlus -lisäpalvelupaketin käyttöön?

KylteriPlus-palvelupaketin voit ostaa jäsenpalvelun kautta.

 • Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin. Sen jälkeen voit laajentaa palvelukokonaisuuttasi ostamalla KylteriPlussan.
 • Huom. Jos olet jo kylterijäsen, osta lisäpalvelupaketti jäsenpalvelusta – älä täytä enää liittymislomaketta.

Palvelupaketti maksetaan saman tien yhdessä erässä. Jos et saa KylteriPlus-viestiä maksamisen jälkeen, tarkistathan ettei viesti ole mennyt roskapostiin.

KylteriPlus on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen! Pidätämme kuitenkin oikeuden sisältömuutoksiin. Palvelut/edut voimassa kuitenkin koko lukuvuoden 2020-21. Laajemman Kauppalehti-edun saat aktivoitua välille 2.9.2020-14.8.2021.

KylteriPlus edut

 • henkilökohtainen urapalvelu
 • Kauppalehti (myös diginä), Kauppalehti Optio ja Kauppalehti fakta
 • laaja tapahtumatarjonta
 • vastuu- ja oikeusturvavakuutus
 • pikamentorointi

Ota yhteyttä

Grönholm Salla
Asiantuntija, jäsenedut ja asiakaskokemus
p. +358405159491

Lisätietoa KylteriPlus-palveluista ja eduista

Henkilökohtainen urapalvelu

Tarjoamme laadukasta uravalmennusta:

 •     oman osaamisen tunnistaminen
 •     työhakemuksen tekeminen
 •     CV:n hionta
 •     sparraus työhaastatteluun ja palkkaneuvotteluun tai esim. gradun starttaamiseen.

Luottamukselliset keskustelut (puhelimitse tai kasvokkain) uravalmentajan kanssa auttavat sinua löytämään ratkaisuja urasi suuntaan, työnhakuun ja työhyvinvointiin. Käytettävissäsi on myös erilaisia työvälineitä oman suunnan selkiyttämiseen ja keskustelujen tueksi.

Ota yhteyttä: ura@ekonomit.fi tai varaamalla aika kalenterista.

Kauppalehti (myös diginä), Kauppalehti Optio ja Kauppalehti fakta

Kauppalehden saat diginä ja printtinä kotiin kannettuna sekä Kauppalehti Option välille 2.9.2020-14.8.2021 (arvo yli 500 eur).

Kauppalehti VIP-tilaukseen sisältyy sekä digitaalinen että painettu Kauppalehti. Digitaalinen Kauppalehti palvelee sinua nopeasti ja tarjoaa jatkuvan uutisvirran sekä viime hetken pörssin. Painettu Kauppalehti kokoaa päivän olennaiset yksiin kansiin ja ilmestyy joka arkipäivä. Kauppalehti Optio yhdistää hyvän työelämän ja vapaa-ajan mm. viinin, ruoan sekä matkailun merkeissä ja ilmestyy joka toinen torstai. Kauppalehti Fakta on johtajien ja esimiestyötä tekevien ammattiin keskittyvä ja siinä auttava lehti. Lehti antaa työkaluja esimiestyöhön ja itsensä johtamiseen ja ilmestyy kerran kuukaudessa.

Laaja tapahtumatarjonta

Aiemmin vain ekonomijäsenille tarkoitetut tilaisuudet avattu nyt myös KylteriPlussan hankkineille.

KylteriPlus avaa mahdollisuuden osallistua niin Ekonomien kuin paikallisten ekonomiyhdistystenkin tapahtumiin jo kylterinä missä tahansa opintojen vaiheessa (pl. EkonomiEsimies-kokonaisuus). Huom. osa tilaisuuksista maksullisia!

Pääset osallistumaan eri puolella Suomea järjestettäviin laadukkaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Saat tietoa ja syvennät osaamistasi eri aihealueilla ja kuulet ajankohtaiset teemat ja kehitystrendit. Samalla vahvistat osaamistasi ja työmarkkina-arvoasi sekä verkostoidut.

Myös paikalliset ekonomiyhdistykset järjestävät vuosittain satoja tapahtumia jäsenilleen eri koulutusten, yrityskäyntien, luentojen ja muiden tapahtumien parissa. Jäsentapahtumissa voit samalla tutustua oman alueesi ekonomeihin ja kyltereihin.

Voit osallistua tilaisuuksiin millä tahansa paikkakunnalla. Tutustu tapahtumatarjontaan tapahtumakalenterissamme kautta, seuraa kanaviamme ja ilmoittaudu mukaan. Tilaisuudet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Pikamentorointi

Kokeneemman ekonomin uratarinat ja vinkit ovat usein arvokasta tietoa, kun mietit tulevia uravaihtoehtoja ja tiettyjen tehtävien sekä toimialojen erityispiirteitä.

Pikamentoreita meillä löytyy kattavasti aina johtotason tehtävistä asiantuntijatehtäviin. Osa pikamentoreista haluaa auttaa erityisesti opiskeluun liittyvissä haasteissa, muun muassa kandin- ja graduaiheen valinnassa. Kukapa olisi parempi coach, kuin saman mankelin jo läpikäynyt?

KylteriPlus-jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada itsellesi pikamentori, jonka kanssa voit sparrailla itsellesi tärkeistä aiheista. Kerrot meille toiveesi mentorin suhteen ja uravalmentajamme lähettää sinulle listan pikamentoreista sekä toimintaohjeet. Voit ottaa yhteyttä niihin, jotka sopivat mielestäsi tilanteesi sparraajiksi parhaiten. Pikamentoreiksi ilmoittautuneet ovat suostuneet kertatapaamiseen tai puhelin-/Skype-keskusteluun.

Näin pikamentorointi toimii

Vastuu- ja oikeusturvavakuutus turvaksesi tietyin vakuutusehdoin

Jos joudut kiistaan työnantajan kanssa, ota yhteyttä lakimiehiimme. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla, lakimiehemme ovat tällöin apunasi.

Siltä varalta, etteivät neuvottelut johda sopimukseen ja joudutaan turvautumaan oikeudenkäyntiin, on käytössäsi tietyin vakuutusehdoin Ekonomien vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Vakuutettuina ovat toisen palveluksessa olevat ekonomiyhdistysten jäsenet ja opiskelijayhteisöjen KylteriPlus- palvelupaketin hankkineet jäsenet työssä tai viran- tai toimenhaltijoina asioissa, jotka koskevat heidän omaa työ- tai virkasuhdettaan.