Kun kuulut paikkakuntasi opiskelijayhdistykseen, olet samalla veloituksetta Suomen Ekonomien opiskelijajäsen. Voit nostaa opiskelijajäsenyytesi uudelle tasolle hankkimalla KylteriPlus-paketin, joka avaa sinulle tukun lisähyötyjä vain 25 eurolla/vuosi.

4+1 hyvää syytä hankkia KylteriPlus 

 1. Suuntaa menestyksekkäästi työelämään. Mietityttääkö oman alan töiden löytyminen? KylteriPlus avaa sinulle pääsyn opiskelijan uravalmennukseen. Uravalmentaja auttaa sinua esimerkiksi tunnistamaan osaamisesi ja hiomaan CV:n ja työhakemuksen.
 2. Sivisty ja seuraa laatumedioita. Maksuton opiskelijajäsenyys sisältää Kauppalehti digin, mutta KylteriPlussalla saat Kauppalehti VIP-paketin, joka sisältää myös Kauppalehden printtiversion (jaetaan postin päiväjakelussa) sekä aikakauslehdet Option ja Faktan. Optio käsittelee liiketoimintaa ja taloutta, Fakta on johtamisen erikoislehti. Lisäksi uutena etuna KylteriPlussaan kuuluu nyt myös Talouselämä Digi.
 3. Turvaa selustasi vakuutuksella. Jos teet töitä opintojen ohella, turvaat selustasi pakettiin kuuluvalla vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella. Vakuutus korvaa tietyin ehdoin oikeudenkäynnistä aiheutuvia kuluja, jos joudut kiistaan työnantajan kanssa.
 4. Opi uutta ja hanki elämyksiä. Saat huomattavan laajan pääsyn tapahtumiin ja koulutuksiin.
 5. Maksat vain 25 euroa vuodessa, mutta saat palveluja ja etuja yli tuhannen euron edestä.

Toimi näin 

Jos et ole vielä opiskelijajäsen: Liity ensin opiskelijajäseneksi.

Jos olet jo opiskelijajäsen: Kirjaudu jäsensovellukseen ja osta KylteriPlus-paketti helposti ja nopeasti.

KylteriPlussan vuosimaksu 25 euroa maksetaan ostamisen yhteydessä. Saat maksun jälkeen vahvistuksen sähköpostitse. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan, ettei se ole mennyt roskapostiin. 

KylteriPlus on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Pidätämme oikeuden paketin sisältömuutoksiin lukuvuoden alussa. 

Tutustu hyötyihin tarkemmin 

Opiskelijan henkilökohtainen uravalmennus  

Opiskelijan uravalmennuksessa keskitytään niihin asioihin, jotka parhaiten auttavat sinua kohti oman näköistäsi työelämää. Valmennuksessa käsiteltäviä teemoja ovat esimerkiksi oman osaamisen tunnistaminen, CV:n ja työhakemuksen hiominen sekä työhaastatteluun valmistautuminen.  

Opiskelijan uravalmennus sisältää henkilökohtaisen valmennuskeskustelun uravalmentajan kanssa.  

Huom! Saat henkilökohtaisesta valmennuskerrasta enemmän irti, jos tutustut ensin itseopiskelumateriaaleihin ja verkkovalmennuksiin. Tämän jälkeen varaa ajanvarauskalenterista aika uravalmennukseen tai CV:n ja hakemuksen täsmäsparraukseen.

Kauppalehti VIP ja Talouselämä Digi

Jos haluat muuttaa Kauppalehden printtiversion digiversioksi, voit tehdä sen jäsensovelluksessa.

Saat Kauppalehden VIP-tilauspaketin sekä Talouselämä Digin koko KylteriPlus-kautesi ajan. Kauppalehti VIP:n arvo on yli 600 euroa.  

Kauppalehti avaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia menestykseen. Kattavat ja taustoitetut uutiset yrityksistä, taloudesta, pörssistä sekä yhteiskunnasta. Kaikki painettuna ja digitaalisena.  

Kauppalehti VIP sisältää:  

 • Vuorokauden ympäri päivittyvän digitaalisen Kauppalehden (sisältyy myös maksuttomaan opiskelijajäsenyyteen), joka palvelee sinua nopeasti ja tarjoaa jatkuvan uutisvirran.
 • Arkipäivisin ilmestyvän painetun Kauppalehden, joka kokoaa olennaiset tapahtumat yksiin kansiin. Kauppalehti jaetaan sinulle postin päiväjakelussa. Huom! Jos et halua painettua Kauppalehteä, tee muutos jäsensovelluksessa.
 • Talousaikakauslehti Option (vain printti), joka yhdistää talouden, työelämän ja vapaa-ajan ja ilmestyy kerran kuukaudessa.
 • Johtamiseen keskittyvän aikakauslehti Faktan (vain printti), joka antaa työkaluja ja näkökulmia johtamiseen ja ilmestyy kerran kuukaudessa.
 • Tilaajille räätälöidyn uutiskirjeen kaksi kertaa viikossa.

Ota käyttöön myös Kauppalehden uutissovellus, jonka saat ladattua osoitteessa kl.fi/lataa. Sovelluksesta löydät kaikki Kauppalehden uutiset, päivän lehden, tilaajille tarkoitetut Tähtijutut sekä viimeisimmät pörssitiedotteet.

Digitaalinen Talouselämä

Talouselämä kertoo ihmisistä, yrityksistä, ilmiöistä Suomen taloudessa ja työelämässä – rahasta ja vallasta. Se katsoo pintaa syvemmälle ja paljastaa, mistä on kyse. Talouselämä selvittää vuosittain mm. Suomen suurimmat yritykset, päättäjänaiset, startupit ja kasvuyritykset.

Talouselämän digitilaajana saat rajattoman lukuoikeuden Talouselämän uutisiin, näköislehtiin ja tähtijuttuihin. Käytössäsi on myös Yrityskaupat-tietokanta sekä juttuarkisto. Saat sähköpostiisi myös Tilaajan uutiskirjeen.

Vastuu- ja oikeusturvavakuutus 

Joskus työelämässä tulee eteen tilanteita, joissa työntekijä ja työnantaja joutuvat niin pahaan kiistaan, että joudutaan turvautumaan oikeudenkäyntiin. Tältä varalta KylteriPlus sisältää vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Vakuutettuna ovat kaikki KylteriPlus-paketin hankkineet jäsenet työssä tai viran- tai toimenhaltijoina asioissa, jotka koskevat heidän omaa työ- tai virkasuhdettaan.  

Kiistoissa ensisijainen ratkaisu on tietenkin aina neuvottelu. Silloin juristimme ovat apunasi, ja lakineuvonta sisältyy myös maksuttomaan opiskelijajäsenyyteen.  

Laaja pääsy valtakunnallisiin ja paikallisiin tapahtumiin  

Pääset osallistumaan eri puolella Suomea järjestettäviin laadukkaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Saat tietoa, syvennät osaamistasi ja kuulet ajankohtaiset teemat ja kehitystrendit. Samalla voit verkostoitua muiden ekonomien ja kylterien kanssa. 

KylteriPlus avaa sinulle pääsyn lähes kaikkiin Suomen Ekonomien virtuaali- ja livetapahtumiin. Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua paikallisyhdistysten tapahtumiin. Huomioithan, että pieni osa tilaisuuksista saattaa olla maksullisia.  

Löydät ajankohtaiset tapahtumat tapahtumakalenterista.

Huomioithan nämä ostaessasi KylteriPlus-lisäpalvelupakettia

 • KylteriPlus-lisäpalvelupaketti on voimassa vain silloin, kun olet Suomen Ekonomien jäsen. Jos opiskelijajäsenyytesi päättyy, myös KylteriPlus-kausi päättyy. Jos liityt valmistuttuasi Suomen Ekonomien täysjäseneksi, kesken oleva KylteriPlus kausi jatkuu normaalisti loppuun.
 • Ulkomaisiin osoitteisiin voi valita ainoastaan digilehtiä.

Kysyttävää KylteriPlussasta? Ota yhteyttä

Grönholm Salla
Asiantuntija, jäsenedut ja asiakaskokemus
p. +358405159491