Kun kuulut paikkakuntasi opiskelijayhdistykseen, olet samalla veloituksetta Suomen Ekonomien opiskelijajäsen. Voit nostaa opiskelijajäsenyytesi uudelle tasolle hankkimalla KylteriPlus-paketin, joka avaa sinulle tukun lisähyötyjä vain 25 eurolla/vuosi.

4+1 hyvää syytä hankkia KylteriPlus 

  1. Suuntaa menestyksekkäästi työelämään. Mietityttääkö oman alan töiden löytyminen? KylteriPlus avaa sinulle pääsyn henkilökohtaiseen CV:n ja työnhaun sparraukseen. Uravalmentaja auttaa sinua tunnistamaan osaamisesi ja hiomaan CV:n ja työhakemuksen.
  2. Sivisty ja seuraa laatumedioita. KylteriPlussalla saat opiskelijan normaalin lehtiedun lisäksi lehtipaketin, joka sisältää Kauppalehden digiversion vuodeksi ostopäivästä sekä aikakauslehdet Option ja Faktan, jotka ilmestyvät molemmat 10 krt/vuosi. Vaihtoehtoisesti voit valita Talouselämän (printti+digi).
  3. Turvaa selustasi mahdollisuudella käyttää oikeudenkäyntiapua. Jos teet töitä opintojen ohella, turvaat selustasi pakettiin kuuluvalla mahdollisuudella käyttää Ekonomien oikeudenkäyntiapua, jos joudut työelämässä ristiriitatilanteeseen.
  4. Opi uutta ja hanki elämyksiä. Saat huomattavan laajan pääsyn tapahtumiin ja koulutuksiin.
  5. Maksat vain 25 euroa vuodessa, mutta saat palveluja ja etuja yli tuhannen euron edestä.

Toimi näin 

Jos et ole vielä opiskelijajäsen: Liity ensin opiskelijajäseneksi.

Jos olet jo opiskelijajäsen: Kirjaudu jäsensovellukseen ja osta KylteriPlus-paketti helposti ja nopeasti.

KylteriPlussan vuosimaksu 25 euroa maksetaan ostamisen yhteydessä. Saat maksun jälkeen vahvistuksen sähköpostitse. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan, ettei se ole mennyt roskapostiin. 

KylteriPlus on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Pidätämme oikeuden paketin sisältömuutoksiin lukuvuoden alussa. 

Tutustu hyötyihin tarkemmin 

CV:n ja hakemuksen sparraus

CV:n ja hakemuksen kertaluontoisessa täsmäsparrauksessa saat vinkit työnhaun asiakirjojesi viimeistelyyn, jotta osaamisesi ja kiinnostuksesi nousevat esiin ja parannat mahdollisuuksia erottua muista työnhakijoista.

Sparraukseen kuuluu kaksi vaihetta: CV:n ja hakemuksen kuntotesti, jonka suoritat itsenäisesti, sekä henkilökohtainen keskustelu uravalmentajan kanssa.

Monipuolista luettavaa

Vaihtoehto 1: Kauppalehti + Optio + Fakta

Saat Kauppalehden digiversion vuodeksi ostopäivästä sekä aikakauslehdet Option ja Faktan, jotka ilmestyvät molemmat 10 krt/vuosi.

Optio käsittelee liiketoimintaa ja taloutta, Fakta on johtamisen erikoislehti.

Kauppalehti avaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia menestykseen. Kauppalehti sisältää kattavat ja taustoitetut uutiset yrityksistä, taloudesta, pörssistä sekä yhteiskunnasta.

Ota käyttöön myös Kauppalehden uutissovellus, jonka saat ladattua osoitteessa kl.fi/lataa. Sovelluksesta löydät kaikki Kauppalehden uutiset, päivän lehden, tilaajille tarkoitetut Tähtijutut sekä viimeisimmät pörssitiedotteet.

Vaihtoehto 2: Talouselämä

Talouselämä (digi+printti) kertoo ihmisistä, yrityksistä, ilmiöistä Suomen taloudessa ja työelämässä – rahasta ja vallastakin. Se katsoo pintaa syvemmälle ja paljastaa, mistä on kyse. Analyysit avaavat numerot. Vuosittain selvitetään muun muassa Suomen suurimmat yritykset, päättäjänaiset, startupit ja kasvuyritykset.

Painettu Talouselämä ilmestyy kerran viikossa.

Oikeudenkäyntiapu

Joskus työelämässä tulee eteen tilanteita, joissa työntekijä ja työnantaja joutuvat niin pahaan kiistaan, että joudutaan turvautumaan oikeudenkäyntiin. Tältä varalta KylteriPlus sisältää mahdollisuuden käyttää Ekonomien oikeudenkäyntiapua.

Kiistoissa ensisijainen ratkaisu on tietenkin aina neuvottelu. Silloin juristimme ovat apunasi, ja lakineuvonta sisältyy myös maksuttomaan opiskelijajäsenyyteen.  

Laaja pääsy valtakunnallisiin ja paikallisiin tapahtumiin  

Pääset osallistumaan eri puolella Suomea järjestettäviin laadukkaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Saat tietoa, syvennät osaamistasi ja kuulet ajankohtaiset teemat ja kehitystrendit. Samalla voit verkostoitua muiden ekonomien ja kylterien kanssa. 

KylteriPlus avaa sinulle pääsyn lähes kaikkiin Suomen Ekonomien virtuaali- ja livetapahtumiin. Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua paikallisyhdistysten tapahtumiin. Huomioithan, että pieni osa tilaisuuksista saattaa olla maksullisia.  

Löydät ajankohtaiset tapahtumat tapahtumakalenterista.

Huomioithan nämä ostaessasi KylteriPlus-lisäpalvelupakettia

  • KylteriPlus-lisäpalvelupaketti on voimassa vain silloin, kun olet Suomen Ekonomien jäsen. Jos opiskelijajäsenyytesi päättyy, myös KylteriPlus-kausi päättyy. Jos liityt valmistuttuasi Suomen Ekonomien täysjäseneksi, kesken oleva KylteriPlus kausi jatkuu normaalisti loppuun.
  • Ulkomaisiin osoitteisiin voi valita ainoastaan digilehtiä.

Kysyttävää KylteriPlussasta? Ota yhteyttä

Grönholm Salla
Asiakaskokemusasiantuntija
p. +358405159491