Esihenkilöille ja esihenkilötehtäviin haluaville

EkonomiEsimies-valmennuksen kantavana ajatuksena on hyvä ja kestävä johtaminen. Työskentelytapa on coachaava ja keskusteleva. Valmennuksessa autetaan sinua löytämään oman esihenkilöidentiteettisi ja tapasi toimia sekä kehittyä. Johtajaksi ei kasveta päivässä, vaan työssä kehitytään joka päivä. Paremmalla johtamisella on myös suuri merkitys organisaation tulokseen ja henkilöstön jaksamiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Eriksson Suvi
Johtaja, urapalvelut
p. +358408488935

Voit poimia kokonaisuudesta itsellesi sopivat osat tai osallistua kaikkiin valmennuskertoihin

Valmentava EkonomiEsimies 1

Mikä?
EkonomiEsimies -kokonaisuutemme on saanut alkunsa tästä jo klassikoksi muodostuneesta, neljän päivän johdannosta esihenkilötyön maailmaan. Yhtenä valmentajana on alusta asti ollut huippusuosittu Kaj Hellbom. Kajn johdolla pääset pohtimaan omaa esimiehisyyttäsi ja esimiestyön eri osa-alueita, kuten vuorovaikutuksen johtamista, ryhmän valmentamista ja muutoksen sekä voimavarojen johtamista. Valmennusote on vahvasti coachaava.
Missä ja milloin?
Valmennus järjestetään kaksi kertaa vuodessa Helsingissä.
Hinta 
400 euroa/200 euroa (jos työelämän ulkopuolella)
Palautetta
Kokonaisarvio 4,5/5
”Todella lämminhenkinen, inspiroiva ja oivalluttava kouluttaja. Sai repullisen erinomaisia eväitä hyödynnettäväksi arkeen ja laajemminkin elämään.”
”Avoin ja keskusteleva ilmapiiri. Koottiin yhteen erilaisia vuorovaikutustapaja ja keinoja tehokkaaseen vuorovaikutukseen sekä johtamiseen. Hyvä paketti myös niille, jotka eivät toimi esimiestehtävissä.”

Valmentava EkonomiEsimies 2

Mikä?
Jäsentemme toiveesta kehitimme jatkoa neljän päivän lähikoulutukselle. Tässä kahden päivän valmennuksessa pääset pohtimaan mm. johtamisen ammatillisuutta, viestinnän haasteita, työn iloa ja innostamista sekä johtamista nyt ja tulevaisuudessa. Valmentajana toimii Kaj Hellbom ja työskentelytapa on coachaava.
Missä ja milloin?
Valmennus järjestetään kaksi kertaa vuodessa Helsingissä.
Hinta
200 euroa/100 euroa (jos työelämän ulkopuolella)
Palautetta
Kokonaisarvio 4,2/5
”Hyvä kouluttaja, vuorovaikutteinen valmennustapa”
”Todella hyvä vetäjä. Loistavaa keskustelua kurssilaisten kesken.”

EkonomiEsimies -tietoiskut

Mikä?
Jatkuva kehittyminen on tärkeää myös esihenkilötyössä. Siksi järjestämme erilaisia lyhyempiä koulutuksia, joissa voit päivittää tietosi ajankohtaisista aiheista parhaiden asiantuntijoiden johdolla. 
Missä ja milloin? 
Näitä noin kolmen tunnin katsauksia järjestetään vuosittain useita Helsingissä.
Hinta
Sisältyy jäsenmaksuun.

EkonomiEsimies TAIDAN -mobiilivalmennus

Mikä? Johtamisen sparraaja taskussasi
  EkonomiEsimies TAIDAN -valmennus koostuu seuraavista osa-alueista:

 • Minä johtajana – ammatti-identiteetin tarpeet
 • Johtajan työrooli ja johtajuus
 • Ajatusmallit, uskomukset ja asenteet työssä
 • Tunteiden johtaminen
 • Läsnäolo ja keskittyminen
 • Tasapaino työssä jaksamisen, uudistumisen ja tehokkuuden välillä
 • Arvot ja työn merkityksellisyys
 • Oppiminen ja kehittyminen
 • Valmentava johtaminen

Valmennuksen tavoitteena on:

 • Vähentää psykososiaalista kuormitustasi
 • Kehittää itsensä johtamisen taitojasi jatkuvan palautteen ja reflektion avulla
 • Kehittää työyhteisötaitojasi TAIDAN-ohjauksen avulla
 • Lisätä työelämän laadun johtamistaitojasi
 • Mahdollistaa kollegiaalisen vertaistuen

Missä?
Matkapuhelin ja oma tietokone

EkonomiEsimies verkossa – EE web

Mikä?
Jotta kaikilla jäsenillämme fyysisestä sijainnista riippumatta olisi mahdollisuus osallistua pidempään esihenkilökoulutukseen, järjestämme yhteistyössä Novetoksen ja UP Partnersin kanssa verkkovalmennuksen. Valmennus antaa sinulle käsityksen siitä, miten voit kehittyä henkilökohtaisesti esihenkilönä ja muutosten johtajana sekä konkreettisia työkaluja esihenkilötyöhön ja muutoksiin sekä omaan jaksamiseen. Valmennus sisältää myös käytännön harjoituksia, joiden avulla opittua on helppo ottaa käyttöön omassa esihenkilötyössä. Lisäksi saat vertaistukea ja pääset vaihtamaan ajatuksia johtamisen arjesta, parhaista hetkistä ja haastavista tilanteista.
Tämä valmennus täydentää EkonomiEsimies-koulutuksia, mutta toimii myös itsenäisenä kehittymisvälineenä.
Missä ja milloin?
Verkossa, kerran vuodessa syksyisin
Hinta 
200 euroa/100 euroa (jos työelämän ulkopuolella)
Palautetta
Kokonaisarvio 4,0/5
”Hyviä vinkkejä esimiestyöhön ja ennen kaikkea malleja ihmisen/ryhmän käyttäytymisestä. Hyvää oli muutosjohtaminen, sillä se on niin arkipäivää yrityksissä.”
”Kurssi on ollut erittäin hyödyllinen. Kurssi on auttanut omaan jaksamiseen. Tietoisuuteni itsestäni on kasvanut. Osaan paremmin asettaa rajat, mutta olen myös oppinut, miten tärkeää on työntekijöiden kuunteleminen.”
”Yleinen tietopaketti esimiestyöstä kokonaisuutena hyödyttää eniten pitkällä tähtäimellä.”

EkonomiEsimies ryhmäcoaching ja virtuaalinen ryhmäcoaching

Mikä?
Ryhmäcoaching on valmennusprosessi, jossa kysymysten ja keskustelun avulla pyritään saamaan osallistuja oivaltamaan asioita ja oppimaan uutta sekä hyödyntämään paremmin nykyistä ja käyttämätöntä potentiaaliansa saavuttaakseen tavoitteensa. Ryhmän jäsenet asettavat itselleen oman henkilökohtaisen oppimistavoitteen ja saavat siihen tukea muulta ryhmältä. Jokainen ryhmän jäsen on omalla vuorollaan coachattavana ja saa silloin koko ryhmän osaamisen ja asiantuntemuksen käyttöönsä. Vastavuoroisesti osallistujat oppivat itse coachaamaan muita. Coaching kehittää itsetuntemusta, itsensä johtamisen taitoa, valmentavaa otetta asioihin sekä vastuunkantokykyä. Coachingryhmässä hyödyt kaikkien ryhmän jäsenten osaamisesta, saat paljon uudenlaisia näkökulmia ja vertaisryhmän, jossa voit avoimesti keskustella oman työsi haasteista luottamuksellisessa ilmapiirissä. Coacheina toimivat Suomen Ekonomien osaavat uravalmentajat.
Missä ja milloin?
Livecoaching järjestetään syksyisin Helsingissä ja virtuaalinen ryhmä kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Virtuaaliseen ryhmään voit osallistua paikasta riippumatta.
Hinta 
500 euroa/250 euroa (jos työelämän ulkopuolella)
Palautetta
Kokonaisarvio 5/5
”Ryhmän osalta oli hienoa huomata, kuinka eri lähtökohdista asioita voikaan tarkastella ja sitä kautta saada uusia ulottuvuuksia omiinkin näkökulmiin.”
”Alkuun tuntui, että mitenköhän tämänkin vielä ehtii tekemään, ja nyt huomaa miten paljon aikaa itseasiassa vapautuukin, kun on onnistunut tehostamaan omaa ajattelua ja ihmisten johtamista.”

EkonomiEsimies-webinaarit

Mikä?
Webinaarit on tarkoitettu nopeaksi ja helpoksi kanavaksi perehtyä johonkin teemaan. Webinaareissa saat tiivin katsauksen jostakin ajankohtaisesta aiheesta ja sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä webinaarien huippuasiantuntijoille.
Missä ja milloin?
Järjestämme useita mielenkiintoisia johtamis-aiheisia webinaareja ympäri vuoden. Niihin voit osallistua verkossa mistä tahansa tai katsoa jäsensivuilta tallenteen jälkikäteen, silloin kun sinulle sopii.
Hinta
Sisältyy jäsenmaksuun.

EkonomiEsimies-osaamisarviointi

Mikä?
Järjestimme yhdessä jäsentemme kanssa hackathonin, jonka teemana oli tulevaisuuden esimiestyö. Hackathonin tuloksena syntyi tarve arvioida ja todentaa jäsentemme esimiesosaamista. Esimiesosaamisen arvioimiseksi teimme yhdessä kumppanimme C&Q Systemsin kanssa esimiehen osaamisprofiilin, joka toimi pohjana ja vertailukohtana arvioinnissa. Tehtyäsi oman osaamisarviointisi saat osaamiskortin, josta näet, miten kompetenssisi vastaavat eri osaamisalueiden merkityksiä. Osaamiskortissa näkyvät siis sekä osaamisen timantit että kehitettävät osaamisalueet.
Missä ja milloin?
Voit tehdä osaamisarvioinnin verkossa juuri silloin, kun itse haluat ja koet sen tarpeelliseksi. Arvioinnin voi myös tehdä myöhemmin uudelleen, jolloin saat vertailun omista tuloksistasi ja kehittymisestäsi. Löydät osaamisarvioinnin kirjautumalla jäsensovellukseen.
Hinta
39 euroa/arviointi