CV:n ja hakemuksen kertaluontoisessa täsmäsparrauksessa saat vinkit työnhaun asiakirjojesi viimeistelyyn, jotta osaamisesi ja kiinnostuksesi nousevat esiin ja parannat mahdollisuuksia erottua muista työnhakijoista. Kertaluontoisen täsmäsparrauksen vinkeillä pystyt jatkossa itsenäisesti räätälöimään hakudokumenttisi.

Sparraukseen kuuluu kaksi vaihetta

1) CV:n ja hakemuksen kuntotesti

Testaa ensin kuntotestin avulla, kuinka hyvässä kunnossa CV:si ja työhakemuksesi ovat tällä hetkellä.

Kuntotesti myös opastaa sinua muokkaamaan hakupapereitasi uravalmentajien ja rekrytoijien vinkkien sekä konkreettisten esimerkkien avulla.

HUOM. Saat henkilökohtaisesta sparrauksesta enemmän irti, kun olet ensin muokannut dokumenttisi niin hyvään kuntoon kuin mahdollista. Toimita muokkaamasi dokumentit etukäteen valmentajallesi.

2) Täsmäsparraus uravalmentajan kanssa

Uravalmentaja auttaa sinua kertaluontoisessa sparrauksessa henkilökohtaisesti dokumenttiesi viimeistelyssä ja antaa sinulle hyviä vinkkejä siitä, miten erotut positiivisesti muista hakijoista.

Kun dokumenttisi on viimeistelty, työnhaku on helpompaa ja pääset todennäköisemmin rekrytointiprosessissa eteenpäin. Saamiesi vinkkien avulla pystyt jatkossa itsenäisesti räätälöimään hakudokumenttisi.

Kuka voi käyttää palvelua?

Palvelu sisältyy ekonomijäsenen jäsenmaksuun.

Opiskelijajäsen voi käyttää palvelua hankkimalla KylteriPlus-lisäpalvelupaketin.

Lue jäsenten kokemuksia palvelusta