Jäsensovellus eLoungesta löydät palvelupaketit, jotka kokoavat yhteen kaikki samaan tilanteeseen liittyvät digitaaliset ja henkilökohtaiset palvelut.

Palvelukokonaisuudet koostuvat tietoiskuista, harjoituksista, esimerkkitarinoista, videoista ja erimuotoisista kursseista. Voit suorittaa joko koko kokonaisuuden tai osia siitä. Tarpeen mukaan voit varata itsellesi myös henkilökohtaista valmennusta tai neuvontaa.

Paketit ovat käytettävissä 24/7, joten pääset saman tien tehtäviin kiinni ja voit edetä sinulle sopivimmalla tavalla. 

Kirkasta urasi suunta

Monipuolisten harjoitusten avulla pääset pohtimaan, millaista työtä haluat tehdä ja millaisissa töissä vahvuutesi pääsevät oikeuksiinsa. Lisäksi voit etsiä pikamentorin urapohdintojesi tueksi.  

Löydä uusi työpaikka

Opit, miten löytää piilotyöpaikat ja miten vakuuttaa rekrytoijat omasta osaamisesta. Pääset myös harjoittelemaan videohaastattelua sekä tekemään persoonallisuus- ja kykytestejä. 

Neuvottele palkkasi kohdilleen

Kuulet, miten palkka muodostuu ja miten perustella oma palkkapyyntö. Entä miten toimia, jos palkankorotus jää saamatta? Täältä löydät myös Palkkatutkan, jolla haarukoit palkkatasoja eri muuttujilla.

Pomon vaativat keskustelut

Saat vinkkejä ja sparrausta esihenkilön vaativiin keskusteluihin. Näitä voivat olla esimerkiksi alaisen alisuoriutuminen tai jaksamisen haasteet, työpaikkakiusaaminen tai irtisanomistilanne.  

Lue jäsenten kokemuksia