Taloudentekijät-podcast esitetään livelähetyksenä Ekonomien YouTube-kanavalla joka toinen tiistai klo 11. Katarina Naumanen ja Martin Paasi vetävät lähetyksiä vuorotellen ja keskustelevat päivänpolttavista talousaiheista Suomen kovimpien talousasiantuntijoiden ja -tekijöiden kanssa.

Vuoden viimeisessä livejaksossa 14.12. Kata, Aalto-yliopiston ja Hankenin Women’s Career Societyn puheenjohtaja Tiia Sinisalo ja Ekonomien tietojohtamisen asiantuntija Kristian Raitio keskustelevat uran alkuvaiheista sekä työllistymisestä opiskeluaikana ja vastavalmistuneena. Voit osallistua livelähetyksen tekemiseen lähettämällä kysymyksiä ja kommentteja studioon lähetyksen aikana. Jos missaat liven, voit nauttia parhaat palat podcast-muodossa valitsemassasi podcast-palvelussa, kuten aiemminkin.

Taloudentekijöissä keskustellaan talouden eri tekijöistä laajasti ja faktavetoisesti, suurta totuutta etsien. Viime keväänä alkaneen suositun podcastin vieraana ovat olleet muun muassa yrittäjä, enkelisijoittaja Peter Vesterbacka, Verohallinnon pääjohtaja Markku Heikura, Sitran Kestävyysratkaisut-teeman johtaja Mari Pantsar ja Mimmit sijoittaa -median perustaja Pia-Maria Nickström. Podcastin kaikki aikaisemmat jaksot ovat katsottavissa YouTubessa ja kuunneltavissa useassa eri palvelussa.