Taloudentekijät-podcast esitetään livelähetyksenä Ekonomien YouTube-kanavalla joka toinen tiistai klo 11. Katarina Naumanen ja Martin Paasi vetävät lähetyksiä vuorotellen ja keskustelevat päivänpolttavista talousaiheista Suomen kovimpien talousasiantuntijoiden ja -tekijöiden kanssa.

Livejaksossa 30.11. Martin, kansanedustaja Saara-Sofia Sirén ja Suomen Ekonomien työmarkkinajohtaja Riku Salokannel keskustelevat työntekijöiden kilpailukieltosopimuksista ja vuoden 2022 alusta voimaan tulevasta lakimuutoksesta, joka laajentaa työnantajan korvausvelvollisuuden kaikkiin kilpailukieltoihin. Voit osallistua livelähetyksen tekemiseen lähettämällä kysymyksiä ja kommentteja studioon lähetyksen aikana. Jos missaat liven, voit nauttia parhaat palat podcast-muodossa valitsemassasi podcast-palvelussa, kuten aiemminkin.

Taloudentekijöissä keskustellaan talouden eri tekijöistä laajasti ja faktavetoisesti, suurta totuutta etsien. Viime keväänä alkaneen suositun podcastin vieraana ovat olleet muun muassa yrittäjä, enkelisijoittaja Peter Vesterbacka, Verohallinnon pääjohtaja Markku Heikura, Sitran Kestävyysratkaisut-teeman johtaja Mari Pantsar ja Mimmit sijoittaa -median perustaja Pia-Maria Nickström. Podcastin kaikki aikaisemmat jaksot ovat katsottavissa YouTubessa ja kuunneltavissa useassa eri palvelussa.

Huomasitko jo Talouskinkerit? Talouskinkerit on Julia Thurénin vetämä opintopiiri, jossa kasvatat talousosaamistasi viihdyttävästi yhdessä oppien. Joulukuuhun asti jatkuva opintopiiri on maksuton ja avoin kaikille. Lue lisää täältä.