School of Sales

”On todella hieno ja merkittävä uutinen, että Helsingin Kauppiaitten Yhdistys jakaa saman unelman: tehdä Suomesta ja suomalaisista maailman parhaita myyjiä ja haluaa tukea School of Sales -myyntikoulua, joka vastaa työmarkkinoiden korkean myyntiosaamisen tarpeeseen ketterästi ja kunnianhimoisesti”, kertoo Anu Varpenius School of Salesista. ”Haluamme tarjota parhaiden asiantuntijoiden johdolla konkreettisia käytännön työkaluja arjen myyntityöhön, sekä tiiviinä tietoiskuina että pidempinä kokonaisuuksina” hän lisää.

”Helsingin Kauppiaitten Yhdistys haluaa auttaa alkuun kunnianhimoisia hankkeita, joilla voi onnistuessaan olla pitkälle kantavat vaikutukset. Myyntiosaamista tarvitaan Suomessa laajasti joka alalla ja tasolla, ja siihen tämä School of Sales -hanke tähtää”, Helsingin Kauppiaitten Yhdistyksen puheenjohtaja ja Heinon Tukun toimitusjohtaja Petri Heino perustelee.

Myyntityössä vahva osaaminen korostuu

Koko School of Sales -yhteisö jakaa huolen siitä, että suomalaisten myyntiosaaminen on saatava nousuun. Myyntiin tarvitaan lisää taitoa ja resursseja. Myyntityön mielikuva on nostettava sen ansaitsemalle tasolle. School of Sales tekee myyntiosaamisen merkityksen näkyväksi myös yhteiskunnallisesti. Myynnin rooli ja osaaminen korostuvat etenkin nyt, jotta saamme koronakriisin runteleman talouden jälleen jaloilleen.

School of Salesin koulutukset ovat avoimia kaikille, jotka haluavat kehittyä myynnin timanttisiksi huippuosaajiksi. Lisää tietoa löydät www.schoolofsales.fi.

Lisätiedot:

Anu Varpenius, toimitusjohtaja, Myyntigurut/School of Sales, p. 040 710 4860

Petri Heino, puheenjohtaja, Helsingin Kauppiaitten Yhdistys (Heinon Tukku), p. 0500 451 625

School of Salesin taustalla on voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen yritys, joka kokoaa kouluttajiksi Suomen parhaat myynnin osaajat. www.schoolofsales.fi

Helsingin Kauppiaitten Yhdistys r.y. on vuonna 1896 perustettu yhdistys, joka tukee muun muassa kaupan ja liiketalouden kehittämiseen liittyviä hankkeita.