Myyntikoulu School of Sales

”MMA on loistava kumppani, jolla on yhteinen ambitio vastata työmarkkinoiden korkean myyntiosaamisen tarpeeseen ketterästi ja kunnianhimoisesti”, kertoo Anu Varpenius School of Salesista.

”Me MMA:sa autamme myynnin ja markkinoinnin huippuammattilaisia menestymään työssään. School of Sales -myyntikoulu on luonteva lisä parantaa myyjien osaamista ja edistää näin myös yrityksiä parantamaan tulostaan”, korostaa Marko Hovinmäki MMA:sta.

Myyntityössä vahva osaaminen korostuu

Koko School of Sales -yhteisö jakaa huolen siitä, että suomalaisten myyntiosaaminen on saatava nousuun. Myyntiin tarvitaan lisää taitoa ja resursseja. Myyntityön mielikuva on nostettava sen ansaitsemalle tasolle. School of Sales tekee myyntiosaamisen merkityksen näkyväksi myös yhteiskunnallisesti. Myynnin rooli ja osaaminen korostuvat etenkin nyt, jotta saamme koronakriisin runteleman talouden jälleen jaloilleen.

”Tiennäyttäjinä edistämme myynnin ja markkinoinnin asemaa yhteiskunnassa ja autamme jäseniämme menestymään. Rakennamme verkostoja ja tarjoamme koulutusta sekä edistämme yhteiskunnassa tietoa, tutkimusta ja ammattitaitoa. School of Sales tarjoaa koulutuskokonaisuuksia, jotka täydentävät loistavasti omaa tarjontaamme ja vastaavat muuttuvan myyntityön tarpeisiin.” toteaa Marko Hovinmäki MMA:sta.

School of Salesin koulutukset ovat avoimia kaikille, jotka haluavat kehittyä myynnin timanttisiksi huippuosaajiksi. Lisää tietoa löydät www.schoolofsales.fi.

Lisätiedot:

Anu Varpenius, toimitusjohtaja, Myyntigurut/School of Sales, p. 040 710 4860

Marko Hovinmäki, puheenjohtaja, MMA, p. 0400 747 333

School of Salesin taustalla on voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen yritys, joka kokoaa kouluttajiksi Suomen parhaat myynnin osaajat. www.schoolofsales.fi

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten etujärjestö ja alan tiennäyttäjä Suomessa. www.mma.fi