Mikaela Elers (vas.) ja Alexandra Furuhjelm-Andberg aloittivat 28.3. asiakaskokemusyksikössä tapahtumatuottajina.

Keitä olette ja mistä tulette?

Alexandra: Olen toiminut tapahtumatuottajan tehtävissä jo reilusti yli 10 vuotta. Viimeisimpänä työskentelin KPMG:llä, jossa vastasin minulle nimettyjen palvelualueiden tapahtumien koko elinkaaresta aina aloituspalaverista loppuraportointiin sekä tapahtumien markkinoinnista ja viestinnästä. Minulla on myös monen vuoden kokemus järjestömaailmasta. Olen työskennellyt monta vuotta Svenska Finland Folktinget -organisaatiossa sekä Suomen Kulttuuri-instituutilla Tukholmassa.  

Mikaela: Olen markkinoinnin melko tuore KTM, ja viimeisimpänä työtehtävänä toimin Työeläkeyhtiö Varmassa markkinointispesialistina käyttäen valtaosan ajastani tapahtumatuotannon pyörittämiseen. Ammatillisina kiinnostuksenkohteinani ovat muun muassa markkinointikonseptien luominen, datan hyödyntäminen päätöksenteossa sekä työhyvinvointi.  

Mikä sai hakemaan Ekonomeille töihin? 

Alexandra: Hain Suomen Ekonomeille, koska työkuva vaikutti mielenkiintoiselta ja monipuoliselta, ja halusin olla mukana luomassa ensiluokkaisia tapahtumakokemuksia Ekonomien jäsenille. Tässä työssä yhdistyy kivasti aikaisempi kokemukseni sekä järjestö- että yrityspuolelta, ja uskon että voin tuoda mukanani hyviä kehitysideoita talon tapahtumatoimintaan. Olin myös kuullut aikaisemmilta työntekijöiltä pelkkiä kehuja Ekonomeista työnantajana, ja kukapa ei haluaisi työskennellä organisaatiossa, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta.  

Mikaela: Minut sai hakemaan positiivinen kuva, joka Ekonomeista on muodostunut jo opintojen aikana muun muassa KYPÄn (parhaat bileet ikinä) sekä eri jäsenpalveluiden myötä. Kuulin myös tutun kautta, että täällä on ihmisen hyvä olla, ja voin kyllä nyt jo allekirjoittaa tämän! 

Mikä fiilis jäi ensimmäisestä työviikosta? 

Alexandra: Ensimmäisestä viikosta jäi tosi kiva ja motivoinut fiilis! Kollegat toimistolla ovat ottaneet meidän uudet lämpimästi vastaan ja perehdytys on ollut kattava. Tästä on hyvä jatkaa! 

Mikaela: Aivan 11/10 fiilis – meillä on ollut todella lämmin vastaanotto ja perehdytykset sekä uusiin ihmisiin tutustumiset ovat sujuneet todella miellyttävästi. Kiva kun valtaosa kollegoista käy myös säännöllisesti toimistolla, niin on saanut tavata myös kasvotusten ja päästä mukaan hauskoihin lounaspöytäkeskusteluihin ja toimiston (melko) leikkimielisiin Kahoot-visoihin.   

Mikä sinua motivoi työssäsi?  

Alexandra: Monipuoliset työtehtävät, henkilökohtainen kehitys ja hyvä tiimi. Pidän myös erilaisten haasteiden ratkaisemisesta, ideoinnista ja uuden luomisesta. 

Mikaela: Minua motivoi inspiroivien ja innovatiivisten sisältöjen suunnittelu! Meillä on tiimissämme todella hyvä tekemisen meininki, ja uskon, että se tulee näkymään myös tulevan vuoden tapahtumatarjonnassa. Koen olevani onnistunut työssäni, mikäli jäsenemme lähtee tapahtumasta uusien konkreettisten ideoiden, ajatusten ja motivaation kera.  

Jos olisit fiktiivinen hahmo, niin mikä olisit? 

Alexandra: Tykkään olla ihan oma itseni, mutta ehkä minussa on hieman Muumien Vilijonkkaa.  

Mikaela: Olen semi-intohimoinen Marvel-fani, joten tähän täytyy sanoa Black Widow. Hän on aikamoinen boss lady ja omat kamppailulajitaidot ovat lähestulkoon samalla levelillä (ei todella).