Milloin aloitit, missä tiimissä ja mitä tehtäviisi kuuluu? 

Aloitin 1. lokakuuta lakipalveluissa ja tehtäviini kuuluu erityisesti riita-asioiden ajaminen tuomioistuimissa mutta myös muita tiimini tehtäviä tilanteen mukaan.  

Kuka olet ja mistä tulet?

Tulen Ekonomeille pienestä asianajotoimistosta Vantaalta, jossa toimin luvan saaneena oikeudenkäyntiavustajana. Avustin toimiston asiakkaita erilaisissa jutuissa – yleistoimistona juttutyypit olivat moninaisia. Sitä ennen toimin useamman vuoden ISS Palveluiden työsuhdejuristina, jossa roolini oli tukea sekä business partnereita että suoraan esihenkilöitä. Huolehdin osana tiimiäni henkilöstöprosessien lainmukaisuudesta ja esihenkilöiden koulutuksesta. Sitä ennen olen lähinnä opiskelujen aikana työskennellyt muun muassa Ammattiliitto Pro:ssa, ERTO:ssa ja tasa-arvovaltuutetun toimistossa.  

Mikä sai sinut hakemaan Ekonomeille töihin? 

Olen kaivannut takaisin työoikeuden pariin. Koin, että edellisessä työssäni oli työoikeudellisia juttuja liian vähän. En kuitenkaan halunnut luopua prosessaamisesta. Työtehtävät tuntuivatkin heti omilta, mikä oli tärkein syy, miksi hain Ekonomeille. Tärkeää oli myös, että ympärillä on hyvä tiimi, jonka kanssa tarvittaessa saa sparrailla.  

Mikä fiilis jäi ensimmäisestä työviikosta? 

Ensimmäisestä viikosta jäi oikein kiva ja tervetullut fiilis. Kivat tilat ja mukavaa porukkaa!

Mikä sinua motivoi työssäsi?  

Ihmisten auttaminen, ongelmien ratkaiseminen ja uuden oppiminen. Salityöskentely tuo myös sopivaa jännitystä ja kisailua elämään. 

Jos olisit fiktiivinen hahmo, niin mikä olisit? 

Toivoisin ainakin, että olisin Mulan. 

Kuva: Opa Latvala