Uudistunut sovellus on käytössäsi 13.6.2022 alkaen. Sovellus saa samalla uuden nimen: eLounge. Samalla lanseeraamme verkostoitumisosioon uuden ominaisuuden: Kysy verkostolta.

Mikä muuttuu?  

Käyttöliittymä uudistui moderniin ulkoasuun. Käyttöliittymää on paranneltu huomattavasti käyttökokemuksen näkökulmasta. Sisällöt ja toiminnallisuudet on keskitetty uudistuksessa niin, että kaikki tarvitsemasi palvelut ja edut löytyvät nyt keskitetysti eLoungesta. Hoidat kaiken jäsenyyteen liittyvän yhdessä paikassa digitaalisesti.

Kysy verkostolta 

Ylpeänä esittelemme uuden mahdollisuuden hyödyntää yli 55 000 jäsenen verkostoa: voit kysyä eLoungessa työelämän aiheista ja askarruttavista asioista muilta jäseniltä luomalla oman profiilin. Voit osallistua keskusteluihin joko omalla nimellä ja profiililla tai vaihtoehtoisesti nimettömänä. Saapuneista keskusteluista lähtee käyttäjälle muistutus myös sähköpostilla. Muistathan siis tarkistaa, että yhteystiedoissasi on ajantasainen sähköposti. 

Mikä säilyy? 

Löydät eLoungesta edelleen tutut jäsenyyden perusasiat: omien yhteystietojen päivityksen, jäsenmaksuun liittyvät asiat, lisäpalveluiden osto mahdollisuuden ja viime vuonna lanseeratun ja jatkuvasti kasvavan verkostoitumisominaisuuden. Myös Palkkatutka, eLakipalvelu ja webinaarit sekä muut sisällöt ovat tuttuun tapaan käytettävissä. 

Miten toimii? 

eLounge on sovellusmaisesti toimiva verkkosivusto. Se toimii parhaiten, kun tallennat sen mobiililaitteen kotivalikkoon. Vaikka puhumme sovelluksesta, eLoungea ei ladata sovelluskaupasta.

Kännykän käyttäjille tarjoamme myös mm. ajanvarauksista vahvistukset notifikaatioina ja luonnollisesti myös tekstarina. Kannattaakin tarkistaa, että yhteystiedoissasi on ajantasainen puhelinnumerotieto ja viestintäasetukset sallivat tekstiviestien lähetykset. 

Sisään kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Lisätietoja? Palautetta? 

Annan mielelläni käyttöliittymästä ja uusista digitaalisista palveluista lisätietoja ja otan myös vastaan palautetta.

Karusalmi Krista
Tietohallintopäällikkö
p. +358503805941