Noora Welling

Millainen on ollut urapolkusi ennen meille Ekonomeille siirtymistä?

Valmistuin Lappeenrannan teknillisestä ylipistosta 2014 kauppatieteiden maisteriksi. Olen aina tykännyt työskennellä ihmisten kanssa ja se on ohjaillut uraani. Olen tehnyt monipuolisesti asiakaspalvelu- ja myyntityötä, kouluttanut ja opettanut. Vietin pari vuotta maailmalla matkailualan työssä ja siellä mietiskelin, että opintojen jatkaminen psykologian parissa kiinnostaisi. Suoritin sitten vielä vuoden mittaiset maisteriopinnot positiivisesta psykologiasta. Edellisessä työssäni olin työnhakuvalmentajana, ja tykkäsin siitä tosi paljon. Sitä kautta vahvistui, että valmentaminen on mahtavaa ja sitä mitä haluan tehdä.

Mitä työhösi kuuluu uravalmentajana? 

Omaan työhöni Ekonomeilla kuuluu henkilökohtaiset uravalmennukset, joissa autetaan kirkastamaan asiakkaan uraan liittyviä toiveita ja tavoitteita. Valmennuksissa selkeytetään vahvuuksia ja osaamista ja etsitään konkreettisia keinoja, miten päästä tavoitteeseen, vaikkapa omaan unelmatyöhön. Yksi valmennuksen muoto ovat verkkovalmennukset. Nyt syksyllä meillä esimerkiksi pyörii työnhakuun liittyvä kolmen verkkovalmennuksen kokonaisuus.

Tunnista ja sanoita osaamisesi-, Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun- ja Myy osaamisesi työnantajille-verkkovalmennuksiin voit tutustua ja ilmoittautua tapahtumakalenterissa.

Millainen olet uravalmentajana?

Koen olevani uravalmentajana empaattinen, voimavara- ja vahvuuskeskeinen. Ihmisissä on paljon potentiaalia ja vahvuuksia, joita he eivät itse tunnista. Minun tehtäväni uravalmentajana onkin auttaa ja sanoittaa asiakkaitani tunnistamaan omia vahvuuksiaan. Olen myös kannustava ja tsemppaava ja haluan pyrkiä siihen, että ihmiset saisivat luottamusta ja uskoa omaan tekemiseen ja omiin unelmiinsa.

Mikä sinua työssäsi motivoi?

Se, että työ on merkityksellistä. Työni on palkitsevaa, kun pääsen auttamaan ihmisiä eteenpäin heidän elämässään ja urallaan. Omaan työhönkin saa energiaa siitä, kun saa olla mukana asiakkaiden onnistumisten ja oivallusten hetkissä.

Mitä odotat uudelta työltäsi?

Ainakin odotan kovasti sitä, että pääsen itsekin kehittymään uravalmentajana ja nauttimaan työstä asiakkaiden kanssa. Lisäksi on ollut mukava tulla osaksi hyvää tiimiä. Odotan innolla myös, että pääsen yhdessä tiimini kanssa kehittämään urapalveluitamme edelleen.

Welling Noora
Uravalmentaja
p. +358408097261
Perhevapaalla