Työhyvinvointi nousi aivan selkeäksi ykköseksi, kun kysyimme jäsentutkimuksessa, mitkä työelämän ilmiöt Suomen Ekonomien pitäisi erityisesti huomioida. Auta meitä vaikuttamaan ja palvelemaan tehokkaammin ja tee samalla hyvää: vastauksestasi lahjoitetaan 1 euro MIELI ry:lle.

Ekonomijäsenistä 71 % ja kylterijäsenistä 77 % halusi, että kiinnitämme toiminnassamme huomiota erityisesti hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Työssäjaksamista ja työhyvinvointia uhataan monelta suunnalta. Vastaa jaksamistutkimukseemme, jotta voimme tehostaa hyvinvointiin liittyvää vaikuttamistamme ja tuottaa sinulle palveluja ja etuja, joista on jaksamiselle ja henkiselle hyvinvoinnille aidosti hyötyä.

Miksi kannattaa vastata?

  • Vastaamalla voit vaikuttaa siihen, millaisia hyvinvointiin liittyviä palveluja ja etuja jäsenyytesi sisältää tulevaisuudessa.
  • Vastaamalla autat meitä suuntaamaan hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvää vaikuttamistyötä, jota kohdistamme päättäjiin ja mediaan.
  • Vastaaminen kannattaa myös siksi, että samalla teet hyvää: Lahjoitamme jokaisesta vastauksesta 1 euron MIELI ry:lle. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. MIELI ry puolustaa kaikkien oikeutta hyvään mielenterveyteen.


Vastaa viimeistään 22.5.2023.