Selaatko päivän talousuutiset heti herättyäsi? Kiinnostutko johtamista tai sijoittamista käsittelevistä artikkeleista? Houkuttelevatko jutut tietotekniikasta tai IT-alan ilmiöistä? Haluatko olla sivistynyt ja seurata laatumedioita monipuolisesti?

Olemme neuvotelleet jäsenillemme huikeat alennukset Alma Talentin lehtien tilauksista.

Mikä muuttuu aiempaan verrattuna?

  • Jäsenhinnoilla voi nyt tilata yhden tai useamman lehden – tai vaikka kaikki!
  • Uutuutena valikoimissa on myös Kauppalehti sekä Kauppalehden vip-paketti, joka sisältää päivittäisen printtilehden, digitunnukset sekä aikakauslehdet Option ja Faktan. Vip-paketista säästät jäsenenä peräti 509 € verrattuna normaalihintaan.
  • Vinkiksi myös, että Talouselämä Digi uudistuu 31.1.2023. Uudistuneesta digilehdestä löydät esimerkiksi Talouselämä viikko -digipainoksen, joka on painetun aikakauslehden tyyliin rajattu kokonaisuus, jolla on alku ja loppu.

Tiesitkö?

Ammattilehdet laskutetaan osana Suomen Ekonomien jäsenyyttä, eli niissä on verovähennysoikeus. Maksamasi jäsenmaksu vähennetään verotuksessa veronalaisesta tulostasi. Ilmoitamme vuosittain verottajalle tiedot maksetuista jäsenmaksuista. Sinun tehtäväksesi jää vain tarkistaa tiedot esitäytetystä veroilmoituksestasi.   

Toimi näin

Tutustu lehtivaihtoehtoihin ja tee valintasi joulukuun aikana vuodelle 2023.

Jos olet tyytyväinen nykyiseen lehteesi, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos et ole tilannut jäsenetulehteä aiemmin etkä halua sitä jatkossakaan, sinun ei tarvitse tehdä mitään.