Kiinnostaako sinua tietää, paljonko muut ekonomit tienaavat vastaavissa töissä? Haluatko ajantasaista palkkadataa omien palkkaneuvottelujesi tueksi? 

Haluaisitko nähdä, minkä verran 5 tai 10 vuotta kokeneemmat saavat liksaa? Tai mietityttääkö palkkaero ekonominaisten ja -miesten keskuudessa?  

Tämä kaikki selviää vuotuisen palkkatutkimuksemme avulla. 

Voit vastata tutkimukseen sähköpostitse saamastasi tutkimuskutsusta tai eLoungessa. Vastaathan pian!  

Mihin palkkatutkimusta tarvitaan? 

Monet suosituimmat palvelumme, kuten Palkkatutka, palkkaneuvonta ja palkkavaikuttaminen, perustuvat tutkimusdataan. 

Palkkatutkan avulla voit helposti haarukoida palkkatasoa useiden eri muuttujien avulla. Työkalu on oiva apu esimerkiksi palkkatoiveen muotoilussa. Halutessasi saat myös henkilökohtaista palkkaneuvontaa, jossa paneudutaan juuri sinun tilanteeseesi. 

Teemme jäsentemme puolesta myös palkkaan ja palkkatasoon liittyvää vaikuttamistyötä ja huolehdimme ekonomien ostovoimasta.

Esimerkiksi vuoden 2021 palkkatutkimuksen datasta tehtiin palkkaeroanalyysi, jolla selvitettiin ekonominaisten ja -miesten välisiä palkkaeroja. Näitä yhteiskunnallisesti merkittäviä tuloksia meillä ei olisi ilman teitä palkkatutkimuksen vastaajia.  

Vastaa ja voita 100 euron Superlahjakortti 

Vastaaminen kannattaa myös siksi, että arvomme kaikkien vastaajien kesken kymmenen kappaletta 100 euron GoGift Superlahjakortteja.  

SuperLahjakortin saaja voi valita lahjansa vapaasti koko GoGiftin lahjavalikoimasta, mikä tekee siitä todellisen luksuslahjakortin. Valikoimaan kuuluu yli sata erilaista lahjakorttia, upeita elämyksiä sekä sadoittain laadukkaita tuotelahjoja tunnetuilta brändeiltä.

Löydät palkkatutkimuksen tutkimuskutsun sähköpostistasi, jos olet alle 66-vuotias ekonomijäsen etkä toimi päätoimisena yrittäjänä tai asu vakituisesti ulkomailla.