Jäsenvakuutukset sekä erinomaiset jäsenedut

Jäsenemme saavat Ifin kautta nämä jäsenvakuutukset:

  • ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutus ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalle
  • järjestövakuutus liiton tilaisuuksissa sattuvien vahinkojen varalle.

Tutustu jäsenvakuutusten sisältöön sekä tarkempiin ohjeisiin osoitteessa if.fi/ekonomit.

Sinulle on tarjolla Suomen edullisin henkivakuutus* 60 % normaalihintoja edullisemmin

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Saat itsellesi ja puolisollesi henkivakuutuksen 60 % normaalihintoja edullisemmin osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi.

Voit hankkia itsellesi myös Primus-tapaturmavakuutuksen ja samalla vakuuttaa edullisesti myös puolisosi. Lapsellesi voit ottaa kattavan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina ja kaikkialla – myös kilpaurheilussa 18-vuotiaaksi asti.

Suomen Ekonomien jäsenenä voit saada jopa 16 % alennusta muista vakuutuksistasi

Pääset mukaan If Etuohjelmaan jo yhdellä vakuutuksella, esimerkiksi autovakuutuksella, kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Ifin Omille sivuille. Suomen Ekonomien jäsenenä saat lähes kaikista jatkuvista vakuutuksistasi vähintään 11 prosentin alennuksen. Parhaimmillaan alennuksesi on 16 %, sillä etusi kasvavat asiakkuutesi mukana.

Alennusten lisäksi saat myös muita merkittäviä etuja. Tiesitkö, että Ifin matkavakuutukseenkuuluu ainutlaatuinen kriisiturva, joka mahdollistaa turvallisen paluun kotiin sekä henkistä tukea, jos joudut matkallasi odottamattomaan tilanteeseen? Ifinsairausvakuutuksen turvin taas pääset lääkärille nopeasti.

Yrittäjäjäsenelle on tarjolla esimerkiksi nämä edut:

  • Aloittavalle yrittäjälle oikeusturvavakuutus 40 eurolla ensimmäiseksi vuodeksi (tarjous ei koske kiinteistönvälittäjiä).
  • Uutena asiakkaana saat tunnin sopimusoikeuskonsultoinnin eturivin lakiasiaintoimiston kanssa veloituksetta.

*Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE:n tekemä hintavertailu 9/2016. Primus-vakuutukset myöntää Suomen vanhin henkivakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiamiehenä toimii If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.