Alaston yrittäjä -podisarjan ensimmäisessä jaksossa riisuttavana on Lennu Keinänen, joka tunnetaan enkelisijoittajana, softa- ja teknologia-alan kasvuyritysten auttajana ja menestyneen verkkomaksuyhtiö Paytrailin perustajana. Lennun yrittäjyystarina alkoi jo nuorena 1000 asukkaan Maaningasta, jossa hän perusti diskoyrityksen. Tällä hetkellä Lennun laaja yritysportfolio koostuu paristakymmenestä kasvuyrityksestä, joita hän haluaa auttaa matkalla menestykseen. 

Podcastin jaksossa Lennu analysoi hostiemme johdolla 25-vuotista yrittäjänuraansa. Mistä Lennu tunnistaa potentiaalisen bisnesidean? Mitkä apuvoimat ovat tukeneet hänen poikkeuksellista menestystään yrittäjänä? Miten Lennu on selvinnyt uransa syvimmistä sudenkuopista – ja ennen kaikkea, mitä hän on niistä oppinut? 

Jälkihöyryissä Lennu Keinäsen vaikuttavaa kasvuyrittäjyystarinaa kommentoi Finnish Business Angels Networkin toimitusjohtaja Amel Gaily.

Lue myös:

Menestyäkseen Suomi tarvitsee kansainvälisiä opiskelijoita

We need more success in Finland – international students will help Finland succeed

Alaston yrittäjä on Ekonomien ajatuksia herättelevä podcast, jossa vieraat kertovat kasvuyrittäjyystarinansa – rehellisesti ja kaunistelematta. Kuuntele podcastin kaikki julkaistut jaksot täältä.