HBL Digital 1000px

Ruotsinkielinen HBL Digital tarjoaa sinulle sähköisiä sanomalehtiä ja uutissyötteitä HBL 365 -sovelluksen ja HBL News -sovelluksen kautta.

HBL Ekonomi on osio, joka pitää lukijan ajan tasalla mielenkiintoisista talousuutisista keskittyen erityisesti ruotsinkieliseen Suomeen. Päivittäisen digitaalisen sisällön lisäksi tarjolla on painettujen ja sähköisten aikakauslehtien sisältöjä kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Pääset lukemaan esimerkiksi haastatteluja inspiroivista yrittäjistä ja bisnesmaailman vaikuttajista, oivaltavia artikkeleita johtajuudesta, teknologiasta, investoinneista ja kuluttajansuojasta unohtamatta pohjoismaista ja globaalia taloutta. Perjantaisin HBL:ssa keskitytään asumiseen ja asuntomarkkinoihin.

HBL 365 -sovelluksesta löydät digitaaliset sähköiset aikakauslehdet: Hufvudstadsbladet, Västra Nyland, Östnyland ja HBL Junior.

Suomen Ekonomien jäsenenä voit ostaa HBL Digital lehden loppuvuodeksi 30 euron jäsenhintaan. HBL Digital on voimassa 31.12.2022 asti.(HBL Digitalin normaalihinta: 17,90 € / kk. (214,80 € / 12 kk).

Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi, lehden sisällöstä tai sovelluksen käytöstä?

HBL:n asiakaspalvelusta löydät helposti vastaukset useimpiin kysymyksiin.

Onko sinulla kysyttävää maksamisesta tai jäsenyydestäsi?

Ota yhteyttä Suomen Ekonomien asiakaspalveluun.

Lataa HBL365 tästä:

Lataa HBL Nyheter täältä:

HBL Nyheter -uutissovelluksesta löydät aina uusimmat HBL-sisällöt kätevässä puhelimelle tai tabletille sopivassa muodossa. Premium-sisältö edellyttää voimassa olevaa tilausta. Lataa sovellus veloituksetta Google Play -kaupasta tai App Storesta.

Digitilaajana sinulla on myös pääsy kaikkiin hbl.fi:n artikkeleihin.