HBL Digital 1000px

Ekonomien jäsenetuna HBL Digitalt 55 €/vuosi (norm. 214,80 €).

Saat käyttöösi kaikki HBL:n digitaaliset sisällöt: vain tilaajille tarjolla olevat Premium-artikkelit sekä Hufvudstadsbladet, Västra Nyland, Östnyland ja HBL Junior -näköislehdet. Sisältö on ruotsinkielistä.

Sinulla on myös pääsy HBL Ekonomi osioon, joka pitää sinut ajan tasalla mielenkiintoisista talousuutisista keskittyen erityisesti ruotsinkieliseen Suomeen. Pääset lukemaan esimerkiksi haastatteluja inspiroivista yrittäjistä ja bisnesmaailman vaikuttajista, oivaltavia artikkeleita johtajuudesta, teknologiasta, investoinneista ja kuluttajansuojasta unohtamatta pohjoismaista ja globaalia taloutta. Perjantaisin HBL:ssa keskitytään asumiseen ja asuntomarkkinoihin.

Osoitteesta hbl.fi löydät kaiken – niin tuoreimmat uutiset kuin näköislehdet. Tuoreimpia uutisia seuraat helposti myös HBL Nyheter -sovelluksen avulla. Näköislehdet löytyvät HBL 365 -sovelluksesta.

Kysyttävää tilauksestasi, lehden sisällöstä tai sovelluksen käytöstä?

HBL:n asiakaspalvelusta löydät helposti vastaukset useimpiin kysymyksiin.

Kysyttävää maksamisesta tai jäsenyydestäsi?

Ota yhteyttä Suomen Ekonomien asiakaspalveluun.

Lataa HBL 365 tästä:

HBL 365 -sovelluksessa on aina tuoreimmat Hufvudstadsbladet, Västra Nyland, Östnyland ja HBL Junior -näköislehdet mobiililaitteille sopivassa muodossa sekä kattava arkisto.

Lataa HBL Nyheter täältä:

HBL Nyheter -uutissovelluksella sinulla on aina pääsy tuoreimpiin uutisiin. Tilaamalla uutisilmoitukset varmistat, että pysyt aina ajantasalla.

Digitilaajana sinulla on myös pääsy kaikkiin hbl.fi:n artikkeleihin.