Yrittäjyyden edistäminen on meille luontevaa, sillä yrittäjyys on monelle ekonomille jossain vaiheessa uraa realistinen vaihtoehto. Myös ne jäsenemme, jotka eivät itse ole yrittäjiä, suhtautuvat siihen yleensä myönteisesti.

Suomessa pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on merkittävä työllistävä vaikutus. Kasvuyrityksillä onkin suuri rooli tulevaisuuden hyvinvointiyhteiskunnan turvaamisessa. Hyvin toimiva yritysekosysteemi on koko Suomen etu. Se luo työtä ja hyvinvointia meille kaikille.

Globaalilla tasolla ketterät kasvuyritykset ovat nopeita liikkeissään, ottavat riskejä uuden tekemisessä ja siten ratkaisevat ongelmia. Maailman muutoksiin tarvitaan nopeita toimia.

Siksi olemme pohtineet kasvuyrittäjyyteen liittyviä haasteita ja ratkaisuja niihin. Haluamme toimia jäsentemme intressien puolesta, mutta olla myös rakentamassa uutta kasvua koko yhteiskunnalle.

Kasvuyrittäjyys

Suomen Ekonomien kasvuyrittäjyystavoitteet

Suomen Ekonomeilla on yhteiskunnallisessa vaikuttajakentässä ainutlaatuiset valmiudet vaikuttaa kasvuyrittäjyyden toimintaedellytysten vahvistamisen puolesta.

Haluamme luoda aktiivisesti pelisääntöjä, jotka toimivat kannustavasti nopeasti monimuotoistuvassa työelämässä. Osaamme kehittää ratkaisuja, jotka luovat uutta yrittäjyyttä ja uusia työpaikkoja. Tulevaisuuden rakentaminen ei saa pohjautua ennakkoluuloihin ja pelkoihin. Sen tulee pohjautua mahdollisuuksien tunnistamiseen.

Tutustu tavoitteisiin tarkemmin

Ota yhteyttä

Apter Ted
Erityisasiantuntija, elinkeinopolitiikka
p. +358400602439