Mitä tehtäviisi kuuluu?

Päätehtäviini kuuluu vastata Ekonomien tietojärjestelmistä ja IT-arkkitehtuurista. Lisäksi vastaan IT-strategiasta, hankkeista, hankinnoista ja budjetoinnista. Tärkeä osa tehtävänkuvaani on tietoturvavastaavana toiminen. Lisäksi vaikutan osana Ekonomien laajennettua johtoryhmää.

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Etelä-Karjalan tyttölöi. “Vie mennessäs, tuo tullessas, tee jotai siellä ollessas” on synnynnäinen luonteenpiirteeni. Aikaisemmin toimin digipalveluiden kehityspäällikkönä osana asiakaskokemusyksikköä. Ennen Suomen Ekonomeja työskentelin isossa ammattikorkeakoulussa verkkopalvelupäällikkönä ja tätä ennen Rajavartiolaitoksella.

Mikä sai sinut hakeutumaan uuteen tehtävääsi?

Halu kehittää ja kehittyä, nähdä työelämää eri kanteilta. Uuden roolin avaamat haasteet ja mahdollisuudet.

Mikä fiilis jäi ensimmäisestä työviikosta?

Hih, tulin Ekonomeille jo vuonna 2017, mutta jos nyt ajattelen tätä tuoreinta nimitystäni, niin innostuneisuus ja uudet haasteet jäivät ekasta viikosta päällimmäisenä mieleen.

Mikä sinua motivoi työssäsi?

Ehdottomasti haasteet! Myös se, että voin olla avuksi ja auttaa työtovereitani. Lisäksi halu kehittyä ja kehittää niin omaa kuin organisaation osaamista motivoi. IT-ala muuttuu jatkuvasti, kyberturvallisuus haastaa jokapäiväiseen oppimiseen ja hereillä oloon, ja nämä asiat motivoivat.

Jos olisit fiktiivinen hahmo, niin mikä olisit?

Jos Rocky Balboa olisi ollut nainen, olisin ehdottomasti ”Rocky”. Tämä avaa niin harrastuksiani kuin ajattelumaailmaani!

Keitä muita meillä on töissä? Lue lisää Ekonomien rekryuutisia: