Meistäkö kauppatieteiden kovin kärki?

Ekonomien ja Danske Bankin yhteistyössä toteuttama Biz Potential -osaamiskilpailu saa jatkoa! Kilpailussa kylterijoukkueiden kauppatieteellistä osaamista haastetaan monipuolisilla teoriakysymyksillä ja casetehtävillä. Voittajalle on luvassa huikea pääpalkinto, jonka tarjoaa yhteistyökumppanimme Danske Bank. Kilpailun kieli on englanti.

Tänä vuonna kilpailu järjestetään kahdessa osassa. Tiistaina 22.4.2021 järjestetään etänä karsintakilpailu, josta kylterijärjestöjen parhaat joukkueet pääsevät 16.−17.9.2021 järjestettävään kaksipäiväiseen finaaliin. Tapahtuma sisältää kilpailun lisäksi erillisen seminaariosuuden ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Finaali järjestetään koronatilanteen salliessa Joensuussa. Muussa tapauksessa finaali järjestetään etänä.

Ilmoittautuminen kilpailuun aukeaa 9.3.2021, joten nyt on hyvä hetki alkaa koota kovaa taitoa ja osaamista sisältävää kylterijoukkuetta, joka selvittää kiperimmätkin teoriakysymykset ja casetehtävät. Kilpailun sääntöjen mukaan joukkueen on koostuttava enintään kolmesta, saman kylterijärjestön jäsenestä, jotka ovat Suomen Ekonomien opiskelijajäseniä.

Kaikissa Biz Potentialiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä avustava asiantuntija Marianna Kupiakseen, marianna.kupias@ekonomit.fi.

Kupias Marianna
Avustava asiantuntija
p. +358401984194