Member+

Member+ on jäsenetupalvelu akavalaisten liittojen jäsenille. Palveluun on kerätty ajankohtaisia etuja ja palveluita, mm. mökkeilyyn, matkailuun, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyen. Etujen teema vaihtuu kausittain.

Rekisteröidy ja hyödynnä etusi

UKKO.fi

Saat jäsenetuna UKKO.fi:n laskutuspalvelun käytöstä 20 %:n alennuksen (4 % laskutuksen arvonlisäverottomasta loppusummasta). Jos teet laskutettavaa työtä, mutta et halua perustaa sitä varten omaa yritystä tai toiminimeä, on yksi mahdollisuus käyttää laskutuspalveluita. UKKO.fi hoitaa palvelumaksua vastaan paperisodan, kuten verot ja vakuutusmaksut. Alennuksen saat ilmoittamalla UKKO.fi:n asiakaspalveluun Ekonomien jäsennumerosi.

Lue lisää ja hyödynnä etusi!

OP-Kevytyrittäjä -palvelu

Saat jäsenetuna 20 % alennuksen OP-Kevytyrittäjä -palvelusta. Rekisteröitymällä palveluun saat oman Y-tunnuksen veloituksetta ja sinusta tulee toiminimiyrittäjä. OP-Kevytyrittäjän kautta voit lähettää laskuja ja ainoa kulu on 4 % palvelumaksu maksetusta laskusta (ei kiinteitä kuluja). Palvelu hoitaa puolestasi paperityöt kuten kirjanpidon, veroilmoitukset sekä -maksut. Alennuksen saat ilmoittamalla asiakaspalveluun Ekonomien jäsennumerosi.

Lue lisää ja hyödynnä etusi!

A-lomat

A-lomat tarjoaa akavalaisille liittojen jäsenille ja heidän perheilleen hyvää oloa ja jaksamista tukevia, lomaan ja vapaa-aikaan liittyviä palveluita. A-lomat omistaa mökkejä ja lomaosakkeita, joita se vuokraa akavalaisille.

Lue lisää A-lomien palveluista ja eduista!

Tallink Silja ja Club One

Tallink Silja ja Club One tarjoavat mahdollisuuden liittyä Club One-jäseneksi suoraan kanta-asiakasohjelmaan keskimmäiselle Silver-tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu muun muassa 20 prosentin perusalennus tietyistä normaalihintaisista tuotteista.

Liity Club One -jäseneksi! Liittyminen tapahtuu sopimusetunumerolla 9057.

Ekonomisormus ja rintamerkki

Tilaa ekonomi sormus tai rintamerkki kauppatieteellisen tutkinnon suorittamisen merkiksi. Voit tilata sormuksen tai rintamerkin myös valmistujaislahjaksi.

Lue lisää ja tilaa