Ekonomien Blogi

Blogissamme sekä omat että vierailevat asiantuntijat kirjoittavat työelämän ajankohtaisuuksista ja sparraavat eri elämäntilanteissa olevia ekonomeja. 


Uusimmat blogikirjoitukset


Kylteri oman hyvinvointinsa ohjaksissa – mitä neuvoja antaa psykologi?

Koulu on kovaa työtä. Tämän päivän opiskelu on aivan eri asia kuin mitä se oli yli 20 vuotta sitten, kun olin itse nuori kylteri. Menestymisen vaatimukset ovat kovat, kilpailu opiskelu- ja pääainepaikoista kireää ja opiskelutahti vauhdikas. Luentojen, ryhmätöiden, projektien ja tenttien lomassa pitäisi ehtiä verkostoitua ja olla mukana koulun vapaa-ajan toiminnassa, jotta saa tarpeellista näkyvyyttä ja kannuksia tulevaa uraa silmällä pitäen. Miten pärjää kylteri kaiken tämän keskellä?

Blogi 12.9.2018

Internationalization as an Adaptive Tool for the Future

Having looked back to the recent times, I have realized that my slight lack of productivity over the summer is due to a compounding effect. The distractions I have had when working have also mirrored to my spare time, leaving me with an underperforming feeling, and ultimately preventing me from unlocking the full potential of my freedom.

Blogi 28.8.2018

Onko irtisanominen vaikeaa vai vain ikävää?

Aalto EEn johtaja, professori Pekka Mattila sohaisi kunnolla Kauppalehden Debatti-palastalla Suomen Yrittäjien toimintatapoja, erityisesti pyrkimystä poimia rusinat pullasta. Yrittäjien Mikael Pentikäinen puolestaan kommentoi asiaa Kauppalehdessä argumentoiden, että olennaista on työllistämiskynnyksen laskeminen. Palaan herrojen keskustelun teemaan puhtaasti irtisanomisen ”vaikeuden” näkökulmasta.

Blogi 20.8.2018

Lisää plussaa kyltereille – Mistä on kyse?

Vuosi sitten lanseerasimme opiskelijoiden oman lisäpalvelupaketin KylteriPlussan. Nyt Plussa uudistuu. Kysyimme alkukeväästä palvelun käyttäjiltä ja muulta kylterikansalta, miten pakettia tulisi kehittää ja toiveiden pohjalta olemme sekä lisänneet sisältöä että muokanneet voimassaoloaikaa.

Blogi 15.8.2018

Näytä lisää