Ekonomien Blogi

Blogissamme sekä omat että vierailevat asiantuntijat kirjoittavat työelämän ajankohtaisuuksista ja sparraavat eri elämäntilanteissa olevia ekonomeja. 


Uusimmat blogikirjoitukset


Mitä olisin toivonut tienneeni ennen valmistumista?

Kun opinnot lähenevät loppua, alkaa monilla tulevilla maistereilla yksi nuoren aikuisen elämän turhauttavimmista vaiheista: ensimmäisen ”oikean työpaikan” löytäminen. Tämä tuli vastaan myös itselläni. En aio valehdella. Kokoaikaisen oman alan työpaikan saaminen ei ollut helppoa eikä se tapahtunut niin nopeasti kuin olisin toivonut. Loppuen lopuksi löysin kuitenkin oman paikkani.

Blogi 20.6.2018

Hyvinvointi × 365

Kevät on taittunut kesäksi ja opiskeleminen vaihtunut työssä käymiseen. Hallitustyöskentelykin on jäänyt pienoiselle kesätauolle. Irtiotto niin opiskelemisesta kuin hallitustyöskentelystäkin tuli ainakin omalle kohdalle täysin oikeaan aikaan.

Blogi 13.6.2018

Mehän tiedämme mitä asiakkaamme haluavat – eikö niin?

Järjestimme viime viikolla työpajan nykyisille, entisille ja potentiaalisille jäsenillemme. Yhdessä palvelumuotoilutoimisto Hellonin kanssa etsimme syvempää ymmärrystä ja kehityssuuntia Ekonomien toimintaan - annoimme äänen asiakkaillemme.

Blogi 11.6.2018

Tiedätkö mihin valintasi sinua johdattavat?

Halusin kirjoittaa tämän blogitekstin, sillä olen huolissani kylteripiirien vallitsevista legendoista ”oikeista ja vääristä uravalinnoista”. Huolenaiheeni eivät perustu tieteelliseen tutkimukseen, vaan erinäisiin keskustelutilanteisiin niin yliopiston käytävillä kuin sosiaalisessa mediassa. Mikä oikein on oikea uravalinta?

Blogi 4.6.2018

Ryhdy Kasvun Osaajaksi! Auta suomalaisia pk-yrityksiä kasvamaan ja löydä mahdollisuuksia itsellesi

Haluatko auttaa kasvuhakuisia yrityksiä menestymään? Oletko kansainvälistymisen, digitaalisen liiketoiminnan, asiakasymmärryksen, myynnin, markkinoinnin, talousjohtamisen tai strategiatyön asiantuntija? Ryhdy Kasvun Osaajaksi!

Blogi 28.5.2018

Opintopisteisiin perustuva rahoitus - eli kuinka korkeakoulujen alustamalli rahoitetaan?

Muistatte varmasti, että viime syksynä esitellyssä Korkeakoulutuksen ja tutkimuksen visiossa esitettiin varsin painavia tavoitteita koulutustason nostamisesta, jatkuvan oppimisen lisääntymisestä ja korkeakoulujen uudistumisesta.

Blogi 24.5.2018

Näytä lisää