Johdon suorahaut ja henkilöarvioinnit joustavasti ympäri Suomen

Johdon suorahaut ja henkilöarvioinnit joustavasti ympäri Suomen

AIMS International Finland on vuonna 1997 perustettu johdon suorahakutoimisto, joka on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä alan johtavista toimijoista niin kotimaassa kuin globaalisti. Olemme erikoistuneet vaativiin johdon ja avainhenkilöiden hiljaisiin hakuihin. Palvelumme tukevat asiakkaitamme erilaisissa liiketoiminnan muutostilanteissa, liiketoiminnan kasvaessa tai kansainvälistyessä.

Toimintakenttä

Olemme osa globaalia AIMS International – ketjua, mikä mahdollistaa asiakkaiden haasteiden ratkomisen missä päin maailmaa tahansa. Suomessa toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, mutta joustavan toimintatapamme ansiosta palvelemme asiakkaitamme paikasta riippumatta. Kotimaan markkinoiden lisäksi vastaamme myös Viron markkina-alueella tapahtuvista asiakasprojekteista ja haut Venäjälle, erityisesti Pietarin ja Moskovan alueelle, hoituvat kauttamme.   

Palveluitamme ovat:

 • Avainhenkilöiden suorahaut
 • Johdon auditoinnit ja kehittäminen
 • Businessmentorointi
 • Vaativat henkilö- ja soveltuvuusarvioinnit
 • Hallitusten auditoinnit ja hallitusjäsenten haut
 • Millaisiin tehtäviin ekonomi kauttanne työllistyy?

  Meillä on vankat näytöt asiantuntijoiden ja johdon rekrytoinneista sekä Suomessa että kansainvälisesti. Valtaosa rekrytointitoimeksiannoistamme on suorahakuja, niin sanottuja hiljaisia hakuja. Teemme myös ilmoitushakuja tai edellisten yhdistelmiä sen mukaan, mikä on asiakkaan tarpeet huomioon ottaen tehokkain tapa löytää oikeat henkilöt. Suuressa osassa suorahakujamme ekonomin tausta on mahdollinen.

  Millainen on hyvä CV?

  Toivomme, että CV on selkeä ja helppolukuinen, mutta kuvaa lähettäjän kokemuksen mahdollisimman tarkasti. Ennen CV:n lähettämistä toivomme, että henkilö käyttäisi aikaa fokuksen miettimiseen eli listaisi oman kokemuksensa pääkohdat ja markkinoitavat osat. Mikäli alaan liittyy tunnettuja koodeja (esim. IFRS, CEFA, CIA), ne olisi hyvä mainita.

  Toivomme, että CV:stä näkyisi sekä työnantajaan että omaan tehtävääsi liittyvää numeerista faktaa (alaisten lukumäärä, budjettien koko tms.). CV on hyvä päivätä ja varmistaa, että yhteystiedot ovat ajantasaiset.

  Avoin hakemus

  Otamme mielellämme vastaan CV:si. Voit lähettää sen joko suoraan valitsemallesi konsultille (etunimi.sukunimi@aims.fi) tai verkkosivuillamme. Sähköpostissa on hyvä mainita millaiseen tehtävään haluaisit seuraavaksi.

  Ota yhteyttä

  Konsulttien yhteystiedot

  AIMS International Finland
  Ludviginkatu 3-5 B 16,
  00130 Helsinki

  Lue lisää