IMS Talent on suomalainen vuonna 1986 perustettu, partnereidensa omistama yritys. Johdon  suorahaun lisäksi palveluihimme kuuluvat hallitusjäsenten suorahaku sekä hallitustyöskentelyn ja johtoryhmien arvioinnit ja kehittäminen. Kuulumme kansainväliseen IMD International Search Groupiin, jolla on yli 40 toimistoa 25 maassa.

Toimintakenttä

Teemme vuosittain noin 60 suorahakutoimeksiantoa suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille sekä kotimaassa että myös ulkomaille. Kansainväliset suorahaut teemme yhdessä IMD International Search Groupin kanssa. Teemme toimeksiantoja sekä suurille että pk-yrityksille ja toimintamme kattaa kaikki keskeiset toimialat.

Jokaisella konsultillamme on vähintään 10 vuoden kokemus johtamistehtävistä ja johtoryhmän jäsenenä toimimisesta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä yrityksissä. Myös research-tiimimme on Suomen kokeneempia.

Millaisiin tehtäviin ekonomi voi kauttamme työllistyä?

Haemme henkilöitä johtotehtäviin, liiketoimintavastuullisiin tehtäviin sekä yritysten tukifunktioihin. Tyypillisiä tehtävänimikkeitä joihin ekonomit sijoittuvat ovat toimitusjohtaja, liiketoimintayksikön johtaja, talousjohtaja, rahoitusjohtaja, group controller, markkinointi- tai viestintäjohtaja, myyntijohtaja ja henkilöstöjohtaja.

Hyvä CV

Hyvä CV on ennen kaikkea selkeä, johdonmukainen ja faktaperusteinen. Kirjoita jokaiseen tehtävään keskeisimmät vastuusi sekä tärkeimmät saavutuksesi. Jos mahdollista käytä numeroita esim. liiketoimintayksikkösi liikevaihto ja alaistesi lukumäärä. Jos yritys, jossa työskentelit ei ole yleisesti tunnettu, on hyvä kirjoittaa lyhyt yrityskuvaus: yrityksen toimiala, koko ja palvelut, tuotteet.

Muista laittaa ansioluetteloon kaikki yhteystietosi, laatimispäivämäärä ja mielellään valokuva.

Avoin hakemus

Otamme mielellään vastaan CV:si. CV:n voit lähettää meille joko verkkosivujemme kautta tai osoitteeseen imstalent@imstalent.com. Kerro saatteessa uratoiveistasi.

Käsittelemme meille lähetettyjä CV:itä ehdottoman luottamuksellisesti ja ne ovat vain IMS Talent Oy:n konsulttien käytössä.

Ota yhteyttä

sebastian.lindqvist@imstalent.com tai muihin suorahakukonsultteihimme.

imstalent@imstalent.com,

p. +358 9 694 0044