InHuntilla on yli 40 Headhunteria 8 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

InHunt on Suomen suurin suorahakutoimisto. Etsimme ja löydämme henkilöt hallituksiin, ylimpään johtoon, keskijohtoon ja asiantuntijatasolle. Teemme myös hallitushakuja. InHunt on myös ainoa suomalainen suorahakutoimija, jolta löytyy oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World joka toimii yli 30 maassa yhteistyössä johtavien paikallisten suorahakuyritysten kanssa. Tutustu palveluihimme ja katsotaan kuinka voimme auttaa.

Toimintakenttä

InHunt Group on perustettu vuonna 2008 ja on Suomen suurin suorahakutoimija.

InHuntissa toimiva Suomen laajin joukko headhuntereita sekä kuusi Senior Advisoria takaavat sen, että pystymme aina tarjoamaan oikeanlaista osaamista ratkaisemaan asiakkaamme haasteet uuden henkilön rekrytointiin. Toimimme Suomessa usealla paikkakunnalla.

Millaisiin tehtäviin ekonomi kauttanne työllistyy?

Suorahakutarjontamme koostuu kolmesta eri palvelukokonaisuudesta: Executive Search, InHunt Headhunting ja QuickHunt. Etsimme ja löydämme henkilöt ylimpään johtoon, keskijohtoon ja asiantuntijatasolle. Katso tällä hetkellä avoimet julkiset tehtävät.

CV kannattaa aina laittaa tietopankkiin

InHuntin palvelimelle voit päivittää omat tietosi.

Headhunter Harri Knaapin vinkit: “Päivitä CV:si kolmen kuukauden välein. Ota tehtäväkohtaisessa CV:ssä aina huomioon työtehtävään toivottava osaaminen, kokemus ja muut kyseiseen tehtävään liittyvät tärkeät asiat. Silloin myös Headhunterimme kiinnostuu sinusta varmemmin.”

Avainsanoiksi avainosaaminen, kokemus ja mahdollinen toive tulevasta tehtävästä. Lisätiedoksi paikkakunta, mistä etsit uusia haasteita.

Millainen on hyvä CV?

“CV on aina kohdistettu suoraan kyseiseen tehtävään. Mielellään kahteen sivuun tiivistettynä, PDF-muotoon tallennettuna. Selkeä, oma kuva, yhteystiedot, yksinkertainen, faktat, omat vastuut, vähän avattuna liittyen ko. tehtävän vaatimuksiin.”

Ota yhteyttä

Katso yhteystietomme ja ota yhteys oman alueesi konsulttiin