MPS-Yhtiöt Oy on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Jo 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen, verkko-oppimiseen ja oman uran hallintaan. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Kuopion, Oulun, Tampereen, Turun ja Vaasan toimistoista. Baltiassa, Ruotsissa ja Kiinassa toimivat MPS-yhtiöt sekä kansainväliset verkostomme Panorama ja Career Star Group varmistavat asiakkaan tarpeisiin vastaamisen maailmanlaajuisesti.

Suomessa palvelumme on yhtiöitetty neljään yhtiöön:

MPS Executive Search Oy keskittyy johdon, asiantuntijoiden ja hallitusjäsenten suorahakuun sekä hallitustyön kehittämiseen.
MPS Career Oy tarjoaa monipuolisia rekrytointi-, henkilöarviointi-, uudelleensijoittumis- ja urapalveluita.
MPS Prewise Oy tarjoaa digitaalisen oppimisen, johtamisen kehittämisen ja muutoksenhallinnan ratkaisuja.
MPS Lifeworks Oy on yksityishenkilöille suunnattu urapalvelukokonaisuus työuran eri vaiheisiin ja oman uran hallintaan.
 

MPS Executive Search Oy

Olemme Suomen johtavia suorahakupalvelujen tarjoajia, jolla on yli 40 vuoden kokemus suorahausta. MPS Executive Search -palvelumme on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä avaintehtäviin niin hallituksiin, ylimpään johtoon kuin vaativiin asiantuntijatehtäviin. MPS Suorahaku -palvelumme on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä osaamisvaatimusten tai työpaikan sijainnin kannalta haasteellisiin asiantuntija- tai keskijohdon tehtäviin. Suorahakupalvelua täydentävät johdon ja hallitustyön kehittämispalvelumme.
Teemme suorahakuja laajasti eri toimialoille ja kautta Suomen. Toimimme myös kansainvälisesti konserniyhtiöidemme ja Panorama Search -verkoston kautta.
 

Millaisiin tehtäviin ekonomi kauttanne työllistyy?

Ekonomi voi työllistyä kauttamme kokemustaustasta riippuen hyvin erilaisiin ylimmän ja keskijohdon tai asiantuntijatehtäviin eri puolille Suomea. Tyypillisiä ovat mm. toimitusjohtajan, liiketoimintajohtajan, aluepäällikön, markkinointi- tai myyntijohtajan ja -päällikön, talousjohtajan ja -päällikön sekä controllerin tehtävät.

Tallenna CV:si suorahakumme käyttöön

Tallenna avoin hakemuksesi käyttöömme MPS:n Uratorin kautta tai lähetä se meille suorahakusivujemme linkistä. Uratorilla voit itse päivittää tietojasi ja hakea samaa profiilia käyttäen myös julkisessa haussa avoinna olevia tehtäviä.

Millainen on hyvä CV?

Hyvä CV ja saatekirje tuovat esiin osaamisesi kertoen samalla tavoitteistasi, saavutuksistasi ja persoonastasi. Toimivasta CV:stä perusasiat kuten henkilötiedot, koulutus ja työhistoria hahmottuvat nopeasti. Kuvaa myös rooliin liittyneet budjetti- ja henkilöstövastuut selkeästi. Voit toimittaa CV:si meille suomeksi tai englanniksi.

Näin voit olla yhteydessä suorahaku-konsulttiin

Tallennettuasi CV:si käyttöömme voit halutessasi lähettää lyhyen esittelysähköpostin konsultillemme tai research-konsultillemme.

Ota yhteyttä

Nina Kalajoki,
Area Director, Senior Partner
p. +358 20 746 9413
nina.kalajoki@mps.fi