Talente Consulting Oy on kotimainen rekrytointialan yritys. Olemme erikoistuneet suorahakuun ja vuosittain löydämme osaajia asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason tehtäviin. Vahvuutemme on laaja-alainen liiketoimintaosaaminen. Konsulttimme ovat kokeneita ja ovat toimineet myös itse vastuullisissa tehtävissä eri toimialoilla.

Toimintakenttä

Talente Consulting Oy toimii Suomessa valtakunnallisesti. Lisäksi olemme partnerina kansainvälisessä verkostossa, johon kuuluu rekrytointi- ja suorahakuyrityksiä yli 50 eri maasta. Palveluihimme kuuluvat myös työpersoonallisuuden arviointipalvelut (Psycruit), Outplacement-palvelut sekä esimies- ja johtoryhmävalmennukset.

Teemme menestykkäästi suorahakuja sekä isoille pörssiyrityksille kuin pienille- ja keskisuurille yrityksille.

Monipuolinen kokemus lukuisista onnistuneista suorahauista ja kattavat verkostot sekä laaja toimialaosaaminen ovat vahvuuksiamme. Panostamme myös erinomaiseen hakijakokemukseen, aktiivinen, avoin ja oikea-aikainen viestintä kaikille prosessissa mukana olleille. 

Millaisiin tehtäviin ekonomi kauttanne työllistyy?

Teemme vuositasolla runsaasti suorahakuja asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason tehtäviin. Ekonomit työllistyvät kauttamme vaativimpiin taloushallinnon ja liiketoiminnan johto- ja kehitystehtäviin. Tyypillisiä tehtäviä ovat Finance Manager, Controller, liiketoimintajohtaja, myyntijohtaja, viestintä- ja markkinointipäällikkö. Kansainvälisen IPTER- verkoston avulla kauttamme voi hakeutua myös kansainvälisiin tehtäviin.

Jätä avoin hakemus ja CV:si meidän järjestelmäämme. Huomioithan myös avoimen haun kansainvälisiin suorahakuihin.

Kun jätät CV:si meidän järjestelmäämme, olet helposti löydettävissä sinulle sopivan tehtävän avautuessa. Käytä hakusanoja, joilla haluat tulla löydetyksi ja avaa hakemuksessa tarkemmin tehtävää, jota etsit. Jos olet kiinnostunut kansainvälisistä tehtävistä, niin huomio sivuillamme oleva avoin haku kansainvälisiin suorahakuihin. Kerro hakemuksessa tarkemmin minkä tyyppistä tehtävää etsit ja mikäli olet valmis muuttamaan, niin mitkä maat/mantereet kiinnostavat. 

Jätä avoin hakemus

Millainen on hyvä CV?

Koulutuksen ja työtehtävissä hankitun osaamisen lisäksi CV:ssä tulee olla selkeästi saavutukset ja vastuut eri tehtävissä. Huomaathan myös, että CV:ssä on hyvä olla profiili osio, josta selviää sinun erityiset vahvuutesi, sekä se mistä olet kiinnostunut ja mikä sinua motivoi. Nämä tekijät ovat tärkeitä siksi, että seuraava ura-askeleesi olisi juuri oikea sinulle.

Näin voit olla yhteydessä suorahakukonsulttiin / Miten olla yhteydessä teihin?

Jätä avoin hakemuksesi tietokantaamme, jolloin olet automaattisesi mukana suorahakutoimeksiannoissamme. Olemme sinuun yhteyksissä, kun osaamiseesi sopivia toimeksiantoja tulee meille avoimeksi. Voit halutessasi olla myös suoraan yhteyksissä suorahakukonsultteihimme: Yhteystiedot – Talente – Rekrytointi- ja suorahaku.

Ota yhteyttä

Tuija Kinnunen, Managing Partner
tuija.kinnunen@talente.fi
+358 40 673 5262

Liisa Tapanainen, Senior Consultant
liisa.tapanainen@talente.fi
+358 400 415923