Amrop Finland on osa yhtä maailman vanhimmista (perustettu 1977) maailmanlaajuisista suorahakuyritysten verkostoa.

Amrop koostuu paikallisten yrittäjien omistamista yrityksistä ja sillä on yhteinen sihteeristö Brysselissä. Amropin suomalaisen yrityksen, Amrop Finlandin virallinen nimi on AH Executive Search Oy Ab.

Amrop Finland on AESC:n (Association of Executive Search Consultants) ja FEX Suorahakuyritykset ry:n jäsen ja noudattaa toiminnassaan niiden eettisiä sääntöjä ja suosituksia hyviksi ammattikäytännöiksi.

Toimintakenttä

Amropin toiminta kattaa kaikki keskeiset toimialat ja useat asiakkaat ovat alansa tunnettuja markkinajohtajia.
Millaisiin tehtäviin ekonomi voi kauttammee työllistyä?

Tyypillisessä Amropin toimeksiannossa etsitään henkilöä toimitusjohtajaksi tai johtoryhmän jäseneksi, toki toisinaan etsitään henkilöitä myös vaativiin keskijohdon tehtäviin. Position sijaintipaikka voi olla Suomessa tai ulkomailla.

Hyvä CV

CV on kuin tuoteseloste, joka kertoo koulutuksesi ja työurasi faktat. Persoonallisuudestasi, toiveistasi, vahvuuksistasi ja muista vastaavista asioista voit puolestaan kertoa saatekirjeessä.

Yksi tapa kuvailla vastuita ja tehtäviä on käyttää ranskalaisia viivoja ja aloitta kukin kohta sanalla “vastasin” tai “osallistuin”. Käytä myös numeroita, kerro esimerkiksi montako alaista sinulla oli tai mikä oli yksikkösi liikevaihto.

Tarkista että käytät organisaatioista niiden senhetkisiä virallisia nimiä (ei uusia, tämän päivän nimiä) ja luettele kaikki positiot (tehtävänimikkeet) kussakin organisaatiossa, ei vain viimeisintä. Jos organisaatio on vähänkään tuntemattomampi, on hyvä laittaa muutaman rivin kuvaus myös organisaatiosta.

Unohda ohjeet CV:n enimmäispituudesta, CV:n pituus muodostuu työhistoriasi mukaiseksi.  Opiskeluaikojen kesätyöpaikat voit jättää pois.
Usein kysytään pitääkö mukaan laittaa valokuva. Yleispätevää vastausta ei ole. Kuva voi toimia konsultille muistin tukena, mutta voit aivan hyvin jättää sen poiskin. Jos lisäät valokuvan pidä huolta siitä että tiedoston koko ei kasva kovin suureksi, eli pudota tarvittaessa valokuvan resoluutiota kuvankäsittelyohjelmalla.

Lisää jokaiselle sivulle sivulle ylä- tai alatunniste, johon laitat oman nimesi sekä CV:n laatimis- tai lähettämispäivämäärän. Jos lähetät CV:si pdf-tiedostona, älä estä tiedoston asetuksista tekstin kopioimista.

Avoin hakemus ja yhteydenotto meihin

Amrop noudattaa kaikessa toiminnassaan ehdotonta luottamuksellisuutta. Tietojasi ei anneta Amropin ulkopuolelle ilman lupaasi eikä Amrop ota yhteenkään ansioluettelossa mainittuun yritykseen tai henkilöön yhteyttä ilman lupaasi.

Työkieliämme ovat suomi, ruotsi ja englanti, CV:t toivomme kuitenkin saavamme mieluiten englannin tai suomen kielellä.

Otamme mielellämme vastaan CV:si sähköpostitse. Kotisivuillamme on CV-pohja, jota voit halutessasi käyttää, mutta jos sinulla on CV jo valmiina, lähetä toki se!

Lue lisätietoja CV:n lähettämisestä.

Ota yhteyttä konsultteihimme.