Personnelilla on pitkä, yli 30-vuoden kokemus suorahausta ja rekrytoinneista. Tänä päivänä meidät tunnetaan erityisesti laadukkaasta asiakas- ja hakijakokemuksesta. Käytössämme on edistykselliset tekoälyä hyödyntävät digitaaliset työkalut  − näin löydämme myös ei-aktiiviset työnhakijat tai hakijat, joiden profiilit osuvat vain osittain haettuihin kriteereihin.

Koska painopisteemme on asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason hauissa, on ekonomeja mukana toimeksiannoissamme päivittäin eri puolilla Suomea. Useimmissa tehtävissä avainasioita ovat: talous, hr, hrd, liiketoiminnan johtaminen, myynti, myynnin johtaminen, markkinointi, toimintojen kehittäminen, toimitusketjut, it, yritysjärjestelyt, operatiivinen johto tai ylin johto. Monesti mukana on myös kansainvälinen aspekti. Näissä positioissa yhtenä tärkeimmistä suorahaun kohteistamme ovat ekonomit.

Tulevaisuudessa aiomme tarjota myös yksilöllistä urapalvelua. Laita siis somekanavamme seurantaan.

Eezy Personnel toimii valtakunnallisesti ja yhteistyökumppanin kautta myös kansainvälisesti.

Liity osaajayhteisömme ja löydyt ensimmäisten joukossa

Meillä on alan modernein ja hakijaystävällisin rekrytointijärjestelmä Talentadore, jossa on myös osaajapankki. Siellä on jo tuhansia cv:nsä ja profiilinsa jättäneitä työelämässä eteenpäin haluavia eri alojen ammattilaisia. Skannaamme aina ensin oman järjestelmämme, on sitten kyseessä ilmoitus-, suorahaku tai niiden yhdistelmä, löytääksemme asiakkaallemme sen oikean ammattilaisen.

Voit jättää oman cv:si tästä

Ekonomitaustainen suorahakukonsulttimme Hannele Larkovuo kehottaa päivittämään tiedot aina myös muutosten myötä. Järjestelmään voit määritellä haluamasi alueen, tehtävätason, toimialan ja näin ollen siis varmistaa osumatarkkuuden.

Lyhyesti CV:stä ja Linkedin -profiilista

Kun lähetät avoimen hakemuksen tai cv:n, joka ei ole kohdistettu suoraan tiettyyn tehtävään, kannattaa cv pitää selkeänä ja ytimekkäänä olennaiseen keskittyen. Listaa kronologisesti työpaikat tehtävänkuvauksineen (avaa enemmän kuin pelkkä titteli). Kerro myös tärkeimmät aikaansaannoksesi kussakin työtehtävässäsi, tunnistettavimmat piirteesi työntekijänä ja työyhteisössä sekä toiveesi seuraavasta ura-askeleestasi. Linkedin profiili on ensisijaisen tärkeä suorahauissa, siihen kannattaa panostaa pitäen mielessä em. asiat ja pitää se ajan tasalla. Aktiivisuus linkedinissä on myös monissa tehtävissä plussaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Suomen Ekonomien yhteyshenkilöön

Mikki (Mikael) Ivovaara
Head of Sales and Accounts|Senior Executive Search Consultant
+358 400 974 520
mikael.ivovaara@eezy.fi 
LinkedIn; Mikki (Mikael) Ivovaara

tai alueellasi toimivaan konsulttiin tai jättää yhteydenottopyynnön tästä.