Johto- ja asiantuntijatason haut erityisesti markkinoinnin ja viestinnän, digitaalisen liiketoiminnan ja taloushallinnon alueilla.

Pro-Source Oy on erikoistunut vaativiin asiantuntija- ja esimiestason rekrytointeihin ja suorahakuihin, osaamisen johtamiseen ja uudelleensijoituspalveluihin. Pro-Source Oy on OIGP:n ja FEX:n jäsen.

Toimintakenttä

Pro-Source on toiminut rekrymarkkinoilla jo 17-vuoden ajan ja olemme verkottuneet vahvasti niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.  Tunnemme työmarkkinat ja yritysten tarpeet ja kokemuksellamme pystymmekin yhdistämään oikean työn ja oikean tekijän. Haluamme vastata niin ekonomien kuin muidenkin työnhakijoidemme urakehityksen vaativiin haasteisiin, koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Markkinoinnin painopistettämme kuvaa se, että olemme myös Marketing Finlandin rekrytointikumppani, sekä kansainvälisen Kelly Services –konsernin ainoa yhteistyökumppani suomessa.

Työnhakija haluaa tietää, mitä etsiä. Työnantajaa puolestaan kiinnostaa ketä ja mistä etsiä. Pro-Sourcen työ on olla välikätenä täydellisen yhtälön muodostamisessa.

Millaisiin tehtäviin ekonomit kauttamme työllistyvät?

Olemme erikoistuneet asiantuntija- ja johtotason tehtäviin. Ekonomeja on kauttamme työllistynyt mm. erinäisiin talous- ja yleisjohdon tehtäviin, kuten myös myynnin ja markkinoinnin asiantuntija- ja johtotehtäviin. Työmarkkinat ovat muuttuneet ajoista, jolloin tietty koulutus tarkoitti myös tiettyä työtehtävää – digitalisaatio tuo tehtäväkenttiin omat paineensa ja kilpailutilanteensa.

Miten lähetät avoimen hakemuksen?

Avoimen hakemuksen voit jättää Pro-Sourcen tietokantaan. Kuvailethan hakemuksessasi itseäsi ja osaamistasi mahdollisimman laajasti, mistä aikaansaannoksestasi olet ylpeä. Päivitetty linkedin profiili riittää liitteeksi.

Mikä on hyvä CV?

Markku Kaijala: ”Uusia uramahdollisuuksia etsivän ekonomin on osattava tuoda itsensä ja osaamisensa esiin – löydettäväksi. Liian yleinen hakusana johtaa tuhansiin epätarkkoihin tuloksiin, joten sinun kannattaa miettiä tarkkaan käyttämäsi avainsanat osaamisestasi.”

Ota yhteyttä Pro-Sourceen

Ennen yhteydenottoa varmistathan, että olet täyttänyt joko avoimen hakemuksen kantaamme tai mukauttanut sitä avoimeen tehtävään, johon haluat sinut huomioitavan. Näin yhteydenottosi aikana päästään suoraan asiaan.

Jokaisessa ilmoituksessa on mainittu erikseen hausta vastaava konsultti, joka on tällöin oikea henkilö yhteydenoton kohteeksi. Yleisissä asioissa voit olla yhteydessä myös info(a)prosource.fi

Olemme julkaisseet kaksi alan kirjaa:
Rekrytointi – Tehtävään vai yhtiöön?
Henkilöstö – Strateginen Investointi?

Lisää tietoa Pro-Sorcen kotisivuilta