– Johto- ja asiantuntijatason rekrytoinnit Suomessa ja Pohjoismaissa

Compass on suomalainen rekrytointi- ja henkilöstöpalvelualan yritys. Olemme osa pohjoismaista Compass Human Resources Groupia, joka toimii noin 80 konsultin voimin viidessä maassa: Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa. Suomessa meitä on 14 henkilöä ja toimistomme sijaitsee Espoossa.

Compassin (aiemmin Proselectum – nimenmuutos lokakuussa 2016) pohjoismaisten toimistojen ja Lontoon toimipisteen ansiosta voimme entistä paremmin palvella asiakkaidemme tarpeita kyseisillä markkinoilla. Laajan paikallisen ja kansainvälisen verkostomme avulla pystymme rekrytoimaan kaikille organisaatiotasoille – asiantuntijoista ylimpään johtoon.

Toimintakenttä

Olemme toimineet perustajamme Göran Hernbergin johtamana jo vuodesta 1994 ja panostamme toiminnassamme pitkiin asiakassuhteisiin.

Olemme asiakkaidemme käytettävissä mitä moninaisimmissa toimeksiannoissa. Kuten ekonomien uramahdollisuudet, myös meidän toimialamme on laaja: olemme erikoistuneet ylemmän johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointeihin, soveltuvuusarviointeihin ja HR –palveluihin. Compass tunnetaan korkeatasoisena ja työnhakijoita kunnioittavana toimijana, joka on onnistunut luomaan pitkiä asiakassuhteita arvostettujen ja tunnettujen yritysten kanssa.

Millaisiin tehtäviin ekonomi voi kauttanne työllistyä?

Ekonomi voi työllistyä kauttamme hyvin monenlaisiin tehtäviin. Tyypillisimmin ekonomit työllistyvät kauttamme johto-, esimies- tai asiantuntijatasolle esim. viestintä- ja tietotekniikan, teollisuuden, logistiikan, lääketeollisuuden tai kaupan alan palvelukseen. Mitä ekonomin erilaisiin tehtäväalueisiin ja tehtävänimikkeisiin tulee, on vaihtoehtoja rajattomasti kattaen lähes kaikki organisaation toiminnot tai funktiot.

Mikäli olet siinä vaiheessa ammattiurallasi tai opinnoissasi, että olisi aika tutkia uusia mahdollisuuksia ja päästä hyödyntämään taitoja uusissa puitteissa, tarjoamme sinulle menestyneiden toimeksiantajayritystemme kautta monenmoisia vaihtoehtoja tulevaisuudellesi.

Lisää tietoa Compassin kotisivuilta.

Miten lähetän avoimen hakemuksen?

Haluamme helpottaa hakijan urakkaa, joten erikseen täytettävän lomakkeen sijaan voi meille jättää avoimen hakemuksen lähettämällä CV:n ja hakemuksen liitetiedostona osoitteeseen cv@compasshrg.fi. Sähköpostista tietosi viedään tietokantaamme, jota hyödynnämme erityisesti suorahakutoimeksiannoissamme. Hakemusta ja CV:tä voi tarpeen tullen päivittää.

Tapaamme myös mielellämme potentiaalisen taustan omaavia avoimia hakijoita mahdollisuuksien mukaan, vaikkei meillä hakijan taustaan sopivia toimeksiantoja juuri sillä hetkellä olisikaan. Tilanteet hakujen suhteen muuttuvat viikoittain, ja jo kertaalleen tavattuamme olemme paremmin perillä hakijan tavoitteista ja toiveista.

Millainen on hyvä CV?

“Mielestäni hyvä CV on sujuvasti kirjoitettu ja kokoaa hakijan työkokemuksen ja konkreettiset saavutukset sekä vastuut selkeäksi urapoluksi. Hyvä CV on tiivis, mutta kattava kuvaus siitä minkälaisissa positioissa hakija on ollut ja mitä hän on niissä saavuttanut.” –Recruitment Consultant Laura Huuri.

“Näkemykseni mukaan hyvä CV avaa kaiken oleellisen eli oman työkokemuksen ja osaamisen selkeällä ja riittävän kompaktilla tavalla. Persoonaa ja luovuutta saa tuoda esiin tyylin ollessa vapaa, mutta ylilyöntejä on hyvä välttää. Kirjoitusvirheitä tulisi välttää.” –Senior Consultant Göran Hernberg.

Näin voit olla yhteydessä suorahakukonsulttiin

Teemme suorahakutoimeksiantoja sekä johtotason että vaativien asiantuntijatason tehtävien parissa. Parhaan yhteyden suorahakukonsulttiin saat lähettämällä meille avoimen hakemuksen. Suorahakukonsulttimme saavat viikoittain raportin avoimista hakijoista ja heidät huomioidaan suorahauissamme.

Lisäksi kannattaa verkostoitua kanssamme sosiaalisessa mediassa. Osasta suorahakujamme voimme julkaista anonyymin ilmoituksen sosiaalisen median kanavissamme LinkedIn-ryhmässämme Urapolussa, Facebook-ryhmässämme sekä Twitterissä. Ilmoitamme myös kaikki julkiset hakumme aina Facebookissa ja Twitterissä.

Ota yhteyttä Compassiin:

Ville Lappi
Executive Consultant
p. +358 10 320 2428
ville.lappi@compasshrg.fi

Göran Hernberg
Managing Director
Senior Consultant, KTM
p. +358 10 320 2410
goran.hernberg@compasshrg.fi