Momentous-Cresco tarjoaa johtamisen, rekrytoinnin, muutoksenhallinnan, strategisten henkilöstöratkaisujen ja organisaatioiden kehittämisen palveluita ketterästi ja kokonaisvaltaisesti saman katon alta. Vankan jalansijan johdon suorahakumarkkinoilla lunastanut Momentous tuo yritykseen vahvan liiketoimintaosaamisen. Oman alansa pioneerina tunnettu Psykologitoimisto Cresco lisää yhtälöön syvän ymmärryksen ihmismielestä, käyttäytymisestä ja organisaation dynamiikasta.

Kilpailijoistamme erottuvan toimintatapamme ansiosta olemme nousseet Suomen suurimpien suorahakuyrityksen joukkoon liikevaihdollisesti ja henkilöstön määrän mukaan. Tavoitteenamme on kehittää ja parantaa suomalaista johtamista ja työyhteisökulttuuria yhdessä alansa edelläkävijäyritysten kanssa.

Toimintakenttämme

Toimistomme sijaitsevat Helsingin keskustassa Postitalossa, Turun Kauppiaskadulla sekä Lutakonaukiolla Jyväskylässä. Palvelemme asiakkaitamme myös Tampereella ja Oulussa. Olemme partnerina myös kansainvälisessä Friisberg&Partners International –suorahakuryhmässä.

Tehtävät, joihin ekonomit kauttamme työllistyvät

Ekonomit työllistyvät kauttamme yleisesti erilaisiin kehityspäällikön ja -johtajan tehtäviin, taloushallinnon rooleihin kirjanpitäjästä talousjohtajiin, eri tasoisiin myynti- ja asiakkuusrooleihin sekä luonnollisesti muihin korkean tason johtajapositioihin.

Haluatko olla mukana suorahauissamme?

Suorahaun ehdokkaaksi päätyvät todennäköisimmin he, jotka tuovat osaamisensa julki ja löydettäväksi ammatillisessa profiilissaan, kuten Linkedin. Löydetyksi tulemista auttaa, jos avaat profiilissasi työtehtäväsi auki, kerrot, mitä olet tehtävissä saavuttanut ja/tai missä olet kokenut onnistuneesi ja missä olet hyvä. Tiesithän, että aktiivisuus sosiaalisessa mediassa nostaa LinkedIn-profiilisi löydettävyyttä.

Voit ilmaista meille kiinnostuksestasi uusia tehtäviä kohtaan myös jättämällä avoimen hakemuksen ja CV:n  tietokantaamme, joka on yksi research-konsulttiemme käyttämistä tietolähteistä, kun he kartoittavat sopivia ehdokkaita. Kerro hakemuksessasi, millaisia haasteita olet etsimässä ja mitä odotat uudelta tehtävältäsi.

Tällainen on hyvä CV

Hyvän CV:n alussa kerrot lyhyesti omasta ydinosaamisestasi ja vahvuuksistasi. Panosta selkeään, loogiseen esitystapaan ja muutamiin tehokeinoihin, josta suorahakukonsultin on helppo hahmottaa olennaisimmat asiat kuten osaamisesi, työhistoriasi ja koulutuksesi.

Listaa CV:hen myös mahdolliset linkit työnhakua tukeviin sosiaalisen median profiileihisi, blogiin tai nettisivulle, johon olet ehkä kerännyt työnäytteitä tai suosituksia.

Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä: hyvässä CV:ssä ei ole oikeinkirjoitus- tai lyöntivirheitä. Jätä meille CV:si mieluiten englanninkielisenä.

Näin voit olla yhteydessä meihin

Jätä avoin hakemus.

Vaikka olisitkin jättänyt avoimen hakemuksen, seuraa myös julkisia hakujamme, joista ilmoitamme nettisivuillamme ja sosiaalisen median profiileissamme. Ilmoituksissa on mainittu aina rekrytoinnista vastaava konsultti yhteystietoineen. Häneen voit ottaa yhteyttä kyseiseen hakuun liittyvissä asioissa.

Lisää Momentouksesta

momentous.fi
Linkedin
Facebook
Twitter