Alla on valikoima Suomessa toimivia suorahakuyrityksiä, joiden kanssa Suomen Ekonomit tekee yhteistyötä. Järjestämme esimerkiksi tilaisuuksia yhteistyössä näiden yritysten kanssa. Kaikki Suomen suorahakuyritykset löydät täältä.

AIMS Finland

AIMS International Finland on johdon suorahakutoimisto, joka toimii Suomessa ja globaalisti. Olemme erikoistuneet vaativiin johdon ja avainhenkilöiden hiljaisiin hakuihin. Palvelumme tukevat asiakkaitamme erilaisissa liiketoiminnan muutostilanteissa, liiketoiminnan kasvaessa tai kansainvälistyessä.

Lue lisää

Amrop Finland

Amrop keskittyy ylimmän johdon suorahakuun. Lähes 100 toimistollaan yli 50 maassa Amrop kykenee palvelemaan asiakkaitaan kattavasti kaikilla markkina-alueilla. Jos olet palaamassa Suomeen, haluat ekspatriaatiksi tai olet muutoin avoinna uusille haasteille organisaatioiden ylimmässä johdossa, Amrop Finland voi auttaa sinua.

Lue lisää

aTalent Recruiting

Auttaa yrityksiä hyödyntämään nuorten kaupallisen ja teknillisen alan ammattilaisten osaamista. aTalent Recruiting on syntynyt yritysten tarpeesta löytää osaavia, tulevaisuuden ammattilaisia. Tavoitteemme on edistää nuorten ammatillista kehittymistä opintojen alusta pitkälle työelämään ja auttaa yrityksiä hyödyntämään nuorten ammattilaisten osaamista.

Lue lisää

Avant Advisors Oy

Avant Advisors executive search and career advice company wants to positively disrupt the industry and ensure a sustainable and equitable process for all talented, competent candidates. We believe that a better world can be built with modern, responsible companies which grow and succeed through balanced, inclusive talent, teams and leadership. And most importantly, we want to bring out the awesome in everyone and accelerate your leadership career.

Lue lisää

Bridge Impact Oy

Bridge Impact on Suomen ensimmäinen kyvykkyystoimisto. Yhtiö kuuluu globaaliin SpenglerFox-suorahakuverkostoon, joka toimii noin 40 maassa.

Lue lisää

Compass Human Resources Group

Johto- ja asiantuntijatason rekrytoinnit Suomessa ja Pohjoismaissa. Compass on suomalainen rekrytointi- ja henkilöstöpalveluaalan yritys. Olemme osa pohjoismaista Compass Human Resources Groupia, joka toimii noin 80 konsultin voimin viidessä maassa: Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Is-Britanniassa. Suomessa meitä on 14 henkilöä ja toimistomme on Espoossa.

Lue lisää

Finders Seekers

Finders Seekers on Suomessa ja ulkomailla toimiva vaativiin teknologia-alan rekrytointeihin ja työnantajakuvatyöhön erikoistunut konsultointiyritys.

Lue lisää

Horton International Finland

Horton International on kansainvälinen johdon suorahakuyritys. Toimeksiantomme vaihtelevat keskijohdosta ylimpään johtoon ja ajoittain haemme myös hallitusjäseniä.

Lue lisää

IMS Talent

IMS Talent on suomalainen, partnereidensa omistama yritys. Johdon suorahaun lisäksi palveluihimme kuuluvat hallitusjäsenten suorahaku sekä hallitustyöskentelyn ja johtoryhmien arvioinnit ja kehittäminen.

Lue lisää

InHunt Group Oy

InHunt palvelee ympäri Suomen, yli 20 Headhunteria useilla paikkakunnilla. InHunt on Suomen suurin suorahakutoimisto. Etsimme ja löydämme henkilöt ylimpään johtoon, keskijohtoon ja asiantuntijatasolle.

Lue lisää

JFP Executive Search Oy

JFP löytää tuloksentekijöitä yritysten johtotehtäviin. JFP tarjoaa asiakkailleen syvällisen liiketoiminta-alueiden tuntemuksen, perusteellisen taustatyön ja pitkän kokemuksen alalta. Tunnistamme ja yhdistämme parhaimmat ja sopivimmat ehdokkaat asiakkaidemme haasteisiin ja toimintakulttuureihin. Oletko sinä etsimämme avainhenkilö, vai etsitkö mahdollisesti tuloksentekijää yrityksellesi?

Lue lisää

Mercuri Urval

Mercuri Urval on maailmanlaajuisesti toimiva henkilöstöalan konsulttiyritys. Kauttamme kulkee vuosittain satoja henkilöitä uusiin tehtäviin, joista noin 20 prosenttia ulkomaille. Suorahaun avulla haemme henkilöitä lähinnä yritysten ylimmän johdon tehtäviin.

Lue lisää

Momentous Oy

Momentous on asiakkaidensa kumppani ylimmän johdon, muiden avainhenkilöiden ja vaativien asiantuntijoiden valinnassa sekä johtamisen arvioinnissa ja kehittämisessä. Kilpailijoistamme erottuvan toimintatapamme ansiosta olemme muutamassa vuodessa nousseet Suomen suurimpien suorahakuyrityksen joukkoon liikevaihdollisesti ja henkilöstön määrän mukaan.

Lue lisää

MPS Executive Search

MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. MPS Executive Search Oy keskittyy suorahakuun ja MPS Career Oy tarjoa monipuolisia rekrytointi-, henkilöarviointi-, uudelleensijoittumis- ja urapalveluita.

Lue lisää

Oy Nordic Progress Ab

Teemme johto- ja asiantuntijatason rekrytointeja. Rekrytointiosaamisemme kattavat erilaiset liiketoiminta-alat esimerkiksi terveydenhuollosta kulutustavaroihin, erikoistuotteisiin, vähittäiskauppaan, valmistusteollisuuteen, IT-alaan, logistiikkaan ja mediaan. Löydämme oikeat ihmiset oikeille paikoille tehokkaasti ja aina asiakkaan liiketoimintaa ymmärtäen. Nordic Progress on osa kansainvälistä INRALS-verkostoa. Kaikki INRALS-verkoston jäsenyritykset omaavat vahvat yhteydet lääke-, lääkintä- ja elintarviketeollisuuteen.

Lue lisää

Pro-Source

Johto- ja asiantuntijatason haut, erityisesti viestinnän, markkinoinnin, digipuolen sekä IT-alan resursoinneissa. Pro-Source Oy on erikoistunut vaativiin asiantuntija- ja esimiestason rekrytointeihin ja suorahakuihin, osaamisen  johtamiseen ja uudelleensijoituspalveluihin.

Lue lisää

Search & Selection – S&S Consulting

Search & Selection – S&S Consulting Oy Ab on suomalainen, partnereiden omistama rekrytointiyritys. S&S Consultingin asiakaita ovat sekä Suomessa että ulkomailla toimivat yritykset ja ammatillisesti osaavat ehdokkaat.

Lue lisää

StaffPoint Executive

StaffPoint Executive on vuonna 2015 perustettu liiketoiminta-alue, joka on neljässä vuodessa vakiinnuttanut asemansa toimialalla ylemmän johdon luotettavana rekrytointikumppanina.

Lue lisää

Talente

Talente Consulting Oy on kotimainen rekrytointialan yritys. Olemme erikoistuneet suorahakuun ja vuosittain löydämme osaajia asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason tehtäviin.

Lue lisää

Taplow Finland

Taplow Finland on johdon suorahakuihin erikoistunut rekrytointialan yritys. Palveluihimme kuuluvat suorahaku, arvioinnit ja vuokrajohtajapalvelut. Taplow Finland Oy toimii aktiivisesti koko Suomen lisäksi myös Baltiassa.

Lue lisää