S&S Consulting on suomalainen, partnereiden omistama rekrytointiyritys. Meillä on aito halu palvella ja löytää oikea ratkaisu asiakkaidemme rekrytointitarpeeseen. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaassa että kansainvälisesti toimivat yritykset ja ammatillisesti osaavat ehdokkaat. Työskentelyämme ohjaavat korkeat eettiset periaatteet ja luottamuksellisuus. Yli 25-vuoden kokemus antaa meille vahvan osaamisen ja näkemyksen rekrytointiin.

Olemme kansainvälisen Kestria-verkoston yksi perustajajäsenistä. IRC on maailman suurin suorahaun verkosto ja meillä on yli 80 toimistoa lähes 50 maassa ympäri maailman. Yhteistyömme eri maiden kesken on aktiivista.

Toimintakenttä ja palvelumme

Ekonomit ovat aina olleet yksi merkittävimmistä ryhmistä toimintakentässämme. Olemme tarjonneet haastavia työtehtäviä ekonomeille vaativiin johto-, esimies- ja päällikkötehtäviin kuten myös asiantuntijatehtäviin.

Palvelemme asiakkaitamme suora- ja ilmoitushauissa. Tärkeä osa rekrytointipalveluamme ovat myös soveltuvuus- ja urapolkuarvioinnit, jotka tukevat onnistunutta valintaa ja sisäisiä urasiirtoja. Teemme myös johdon arviointeja eli Management Audit -hankkeita erilaisissa yritysjärjestely- ja muutostilanteissa sekä hallitusjäsenten suorahakua.

Millaisiin tehtäviin ekonomi voi kauttamme työllistyä?

Ekonomin tutkinto antaa hyvän pohjan erilaisiin työtehtäviin. Laskentaa tai rahoitusta opiskelleita ekonomeja sijoittuu kauttamme useille eri toimialoille taloushallinnon johto- ja asiantuntijatehtäviin mm. controllereiksi, analyytikoiksi, rahoitus- tai talouspäälliköiksi.

Markkinointia opiskelleita puolestaan siirtyy myynnin ja markkinoinnin vastuullisiin johtotehtäviin mm. päivittäis- ja kulutustavarasektoreille.

Myös viestinnän ja markkinointiviestinnän tai henkilöstö- ja projektijohdon tehtäviin kauttamme sijoittuvilla on usein ekonomin koulutus.

Hyvä CV

Hyvä CV kiteyttää ammatillisen osaamisesi. Sisällytä siihen tiivistelmä osaamisestasi, itsestäsi ja toimintatavastasi. Voit myös kuvata, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Työkokemuksen esittely kannattaa aloittaa tuoreimmasta päästä. Älä tyydy pelkästään luettelemaan tehtävänimikkeitä ja työnantajia, vaan avaa tehtäviesi olennaisin sisältö ja vastuut. Voit säilyttää oman persoonallisen tyylisi, mutta tee CV:stä ytimekäs ja informatiivinen.

Avoin hakemus ja yhteydenotto meihin

Kun pohdit uraasi, voit ottaa yhteyttä joko konsultteihimme tai suorahaun research-konsultteihin keskustellaksesi työmarkkinanäkymistä, tilanteestasi ja työtavoitteistasi. Voit tallentaa avoimen hakemuksen ja CV:n tietokantaamme kotisivujemme kautta. Seuraa myös ilmoittelua avoimista työpaikoista kotisivuillamme, Facebookissa ja LinkedInissa.

Ota yhteyttä

Maria Mäntylä
Research konsultti, KTM +358505251677
maria.mantyla@ssconsulting.fi
linkedin.com/in/mariamantyla