Mercuri Urval on maailmanlaajuisesti toimiva henkilöstöalan konsulttiyritys. Kauttamme kulkee vuosittain satoja henkilöitä uusiin tehtäviin, joista noin 20 prosenttia ulkomaille. Suorahaun avulla haemme henkilöitä lähinnä yritysten ylimmän johdon tehtäviin.

Toimintakenttä

Rekrytoinnin lisäksi teemme laajempia avainhenkilöiden arviointeja, uraohjausta, coachausta ja tiimien – esimerkiksi johtoryhmän – valmennusta. Palveluksessamme on noin 600 rekrytoinnin ammattilaista 24 maassa. Suomessa meitä on noin 50.

Avoin eli julkinen haku näkyy lehdissä, netti-ilmoituksissa, ja kauttamme on tarjolla ekonomeille kaikkien toimialojen paikkoja eri uratasoilla.
Millaisiin tehtäviin ekonomi voi kauttanne työllistyä?

Ekonomit voivat tänä päivänä työllistyä kauttamme hyvin erilaisiin tehtäviin asiantuntija, päällikkö ja johtajatasoille, pieniin, keskisuuriin ja isoihin konserneihin.  Tarjoamme myös kansainvälisiä haasteita. Tyypillisiä kauttamme rekrytoituja nimikkeitä ovat: Controllerin, myyntipäällikön, markkinointijohtajan ja talousjohtajan tehtävänkuvat.

Miten lähetän avoimen hakemuksen?

CV kannattaa aina laittaa tietopankkiin, sillä se on konsultille tärkeä työkalu aina, sekä julkisissa että suorahauissa. Rekisteröi cv:si.

Rekrytointikonsultti Sanna-Marin vinkki: “Päivitä CV:si säännöllisesti ja täytä kaikki kentät hyvin, silloin hakumoottori löytää sinut parhaiten. Avainsanoja voit myös laittaa usealla kielellä Työpaikkavahtia varten.”

Mikä on hyvä CV?

CV:ssä kannattaa painottaa haettavan tehtävän kannalta olennaisia osaamisia ja taitoja. Tärkeä osa on myös lyhyt hakukirje, joka yleensä kertoo tiiviisti sen, miksi olet kiinnostunut tehtävästä, ja mitä kyvykkyyttä yritys sinun avullasi saisi.

Sanna-Marin toive: “CV:n tulisi olla selkeä, yksinkertainen ja sisältää  tehtäviäsi kuvaavaa faktaa.  Kerro oma vastuualueesi, mahdolliset budjetti- ja esimiesvastuut. Lisäksi yrityksestä kannattaa kuvata ainakin koko ja toimiala. Muista, että jo CV:n muoto ja kieli kertoo sinusta jotain.”

Näin voit olla yhteydessä suorahaku-konsulttiin

Suorahaun avulla etsitään osaajia erityisesti ylimmän johdon tehtäviin. Erityisosaamista vaativiin ylempiin asiantuntijatehtäviin voidaan myös käyttää apuna suorahakua. Avoin haku, jota tuetaan käymällä läpi CV-tietokantoja, on ehdottomasti edelleen yleisin rekrytointitapa.

Lähetä CV tietopankkiin.

Sen lisäksi voit lähettää sähköpostia Mercuri Urvalin konsultille. Hän ottaa sinuun yhteyttä, jolloin voitte käydä läpi CV:si, ja saat tietoa sen hetken avoimista positioista, jotka mahdollisesti sopisivat sinulle.”

Ota yhteyttä Mercuri Urvaliin

Tarja Oinonen,
Executive Search, Professional Recruitment, Coaching,
p. +358 50 5314 864
tarja.oinonen@mercuriurval.com