Bridge Impact on Suomen ensimmäinen kyvykkyystoimisto. Yhtiö kuuluu globaaliin SpenglerFox-suorahakuverkostoon, joka toimii noin 40 maassa.

Bridge Impact etsii yrityksen strategian toteutumisen kannalta oikeat kyvykkyydet. Toiminta perustuu Capability DesignÔ -metodiin, jota hyödyntäen maksimoidaan tehtävässä onnistumisen mahdollisuudet. Poikkeamme perinteisestä suorahakuyhtiöstä erityisesti syväluotaavan toimintatapamme ansiosta. Asiakkaamme ovat toimialojensa uudistajia, dynaamisia suunnannäyttäjiä, jotka arvostavat strategialähtöistä ajattelua ja suoraviivaista ammattimaista toimintaa.  

Tarjoamme palveluita modulaarisesti, jolloin saat juuri tarpeidesi mukaisen palvelun kustannustehokkaasti:

– Capability Design Suorahaku

– Capability Design Kyvykkyystyöpaja strategian tueksi

– Capability Design Kyvykkyyskoulutus HR-johdolle

– Capability Design Uravalmennus

Millaisiin tehtäviin ekonomi kauttanne työllistyy?

Kokemustaustasta ja kyvykkyyksistä riippuen ekonomi työllistyy kauttamme hyvin erilaisiin avainrooleihin ylimmästä johdosta päällikkö- tai asiantuntijatehtäviin. Tyypillisesti hakumme kohdistuvat dynaamisiin organisaatioihin, joissa haetaan muutosta ja vahvaa kasvua. Roolina voi olla mm. toimitusjohtaja, liiketoimintajohtaja, maajohtaja, talousjohtaja, myyntijohtaja tai -päällikkö, aluepäällikkö tai HR-päällikkö.

Työssä aloittamisen lähtökohdat ovat erinomaiset tarkan kyvykkyyskartoituksen ansiosta.

CV kannattaa aina laittaa tietopankkiin

Etsimme jatkuvasti uusia ihmisiä ja varma tapa tulla huomatuiksi on antaa kuulua itsestään!

Voit jättää yhteystietosi Bridge Impactin kandidaattipankkiin. Mitä tarkemmin kuvailet toiveitasi, taustaasi ja kyvykkyyksiäsi sitä varmemmin osaamme olla yhteydessä juuri sinulle sopivasta tehtävästä.

Millainen on hyvä CV?

Muista, että CV on myyntiesitteesi, ei pelkkä luettelo työrooleistasi. Avaa omia kyvykkyyksiäsi ja kerro millaisissa rooleissa niitä voi parhaiten hyödyntää. CV tulee olla rakennettu toivomaasi työtehtävää silmällä pitäen painottaen valikoituja saavutuksia ja tähtihetkiä.

Ota yhteyttä

Kari Paananen, CEO, Partner
Bridge Impact Oy
p. +358 40 547 4544
kari.paananen@bridgeimpact.fi